logo

PRKK:n blogi on sinulle, joka rakennat, rakennutat tai remontoit kotiasi.

Kerromme blogissamme rakentamisen ja remontoinnin vinkkejä, uutisia ja muita ajankohtaisia asioita teeman ympäriltä. Seuraa blogiamme ja onnistu projektissasi.

2021


Vastaava työnjohtaja

29.11.2021, Aihe: Rakentaminen

Vastaava työnjohtaja omakotityömaalle? – Mistä pätevä valvoja löytyy, ja mitä tähän tehtävään tulisi budjetoida. Mitä hänen tehtäviinsä kuluu? Tarvitaanko valvojaa myös Avaimet käteen -ratkaisussa. Lue lisää!

Rintamamiestalon remontointi

09.11.2021, Aihe: Remontointi

Rintamamiestalon remontti voi arveluttaa onnistumisen suhteen. Mitä pitäisi remontoida ja missä järjestyksessä. Miten pitää korjata, mitä kaikkea voi tehdä itse, voiko talossa asua saman aikaisesti ja paljonko remontointiin uppoaa rahaa. Pelkona voi olla myös remontin tekeminen väärin. Entä jos r...

Oman talon rakentaminen

18.10.2021, Aihe: Rakentaminen

Oman talon rakentaminen voi herättää aloittelevassa rakentajassa samaan aikaan sekä pakahduttavaa intoa että tiedon tarvetta, pelkoja omasta osaamisesta, kustannusten hallinnasta, lainan riittävyydestä sekä rakentamisen henkilöresursseista. – Lue artikkelimme ja opi tuntemaan onnistumisen eväät.

Lakiapua rakentajille ja remontoijille

27.09.2021, Aihe: Lakineuvonta

Rakentamisen ja remontoinnin aikana syntyy kysymyksiä, joihin tarvitaan lakiapua. Tyypillisesti tällaisia tilanteita ovat mm. rakentamisen laatu, työn laskutus ja maksuerät sekä sovitusta aikataulusta myöhästyneet urakkasuoritukset. Lue lisää.

Talopaketti vai avaimet käteen talo?

23.09.2021, Aihe: Talopaketit

Talopakettitoimituksilla on monta nimeä ja toimitussisältöä. Omaa valintaa on hankala tehdä eri toimittajien käyttämässä nimiviidakossa. Lue artikkeli. Kerromme keskeiset seikat aiheesta ja annamme lisätietoa, miten voit edetä hankkeessasi.