logo

PRKK:n blogi on sinulle, joka rakennat, rakennutat tai remontoit kotiasi.

Kerromme blogissamme rakentamisen ja remontoinnin vinkkejä, uutisia ja muita ajankohtaisia asioita teeman ympäriltä. Seuraa blogiamme ja onnistu projektissasi.

rakentaminen


Lisälasku urakasta

24.05.2023, Aihe: Lakineuvonta

PRKK:n lakimiehelle tulee säännöllisesti kysymyksiä lisälaskutuksista, jotka koskevat sovittua omakotitalon rakennus- tai remonttiurakkaan. Tähän aiheeseen liittyvien kysymysten runsaudesta päätellen osalla urakoitsijoista tuntuu olevan hyvin tavallista lähettää laskuja, joille ei aina ole perust...

Kivitalon rakentaminen

12.01.2022, Aihe: Rakentaminen

Kivitalon rakentaminen on monen tulevan omakotitalon rakentajan haaveena. Omaa kivitaloa voisi ylpeänä esitellä sukulaisille ja tuttaville. Kivitalon rakentamiseen liittyy monia lisäkysymyksiä, joita puutalon rakentajan ei välttämättä tarvitse pohtia.

Lakiapua rakentajille ja remontoijille

27.09.2021, Aihe: Lakineuvonta

Rakentamisen ja remontoinnin aikana syntyy kysymyksiä, joihin tarvitaan lakiapua. Tyypillisesti tällaisia tilanteita ovat mm. rakentamisen laatu, työn laskutus ja maksuerät sekä sovitusta aikataulusta myöhästyneet urakkasuoritukset. Lue lisää.

Talopaketti vai avaimet käteen talo?

23.09.2021, Aihe: Talopaketit

Talopakettitoimituksilla on monta nimeä ja toimitussisältöä. Omaa valintaa on hankala tehdä eri toimittajien käyttämässä nimiviidakossa. Lue artikkeli. Kerromme keskeiset seikat aiheesta ja annamme lisätietoa, miten voit edetä hankkeessasi.