logo

Omakotitalon ostajan palvelut

Omakotitalon ostajan katsastus

Omakotitalon ostajalle suunnattu katsastuspalvelumme on kätevä tapa hankkia asiantuntijan ohjeita, suosituksia ja tietoa ostettavaksi suunnitellun omakotitalon remonttitarpeista ja kustannuksista.

omakotitalon-ostajan-katsastus

Tietoa kunnosta ja korjaustarpeista

Omakotitalon katsastus antaa sinulle tietoa kiinteistön kunnosta ja korjaustarpeista. Riippumaton PRKK:n rakennusneuvonta-asiantuntija suorittaa talon katsastuksen, jossa selvitetään silmämääräisesti ja kokemusperäisesti korjaustarpeet ja mahdolliset kosteusvaurioille alttiit rakenteet. Samalla saat myös hyödyllistä tietoa erilaisista korjaustavoista ja niiden kustannuksista.

Katsastajan kanssa voit keskustella myös kohteesta tehdyn kuntotarkastuksen sisällöstä: mitä se oikeasti tarkoittaa ja paljonko pakollisiin korjauksiin on varattava rahaa.

Omakotitalon ostajan katsastuksesta tehdään raportti, johon kirjataan havaitut oleelliset puutteet ja korjustarpeet. Raportin perusteella voit tehdä päätöksen kohteen ostotarjouksen tekemisestä.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ p. 0207 312 313

Omakotitalon ostajan Katsastuksen hinta on 390 €, PRKK:n jäsenille 270 €.

Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa katsastus on tilattavissa jatkuvasti. Hintaan lisätään matkakulut 0,71 euroa/km. Muualla Etelä-Suomessa Katsastuksia tehdään sopimuksen mukaan.