logo

Palvelut

Neuvomme ja opastamme PRKK:n jäseneksi liittyneitä omakotirakentajia ja remontoijia sekä taloyhtiöiden hallitusten jäseniä. Tekninen puhelinneuvontapalvelu on PRKK:n jäsenten käytettävissä. Jäsenpalveluihin kuuluu myös lakiasioiden neuvontapalvelu.

Lakiasioiden neuvonta kattaa ne juridiset asiat, joihin rakentaja, remontoija tai vanhan omakotitalon ostanut perhe voi törmätä projektinsa aikana. Tyypillisiä asioita ovat mm. urakan maksueriin, työn laatuun, urakan viivästymiseen ja työsuorituksen virheeseen liittyvät erimielisyydet ja niihin liittyvät korvaukset. Vanhan omakotitalon ostaneiden tyypilliset kysymykset liittyvät ostetussa kiinteistössä havaittuihin virheisiin ja myyjän vastuuseen.

PRKK:n jäsenille on extranet-sivuilla rakentamiseen ja remontointiin liittyviä oppaita, ohjeita, sopimuslomakkeita, sopimusopas, aikataululomakkeita ym. materiaalia. Esimerkiksi verkkokaupassamme myynnissä olevat ohjeet jäsenet saavat extranet-sivuilta ilmaiseksi.

Extranet-sivuille on koottu aihealueittain lakimiehelle tehtyjä kysymyksiä ja vastauksia. Näistä voi löytyä nopeasti vastaus kysymykseesi. Lakimieheen saat yhteyden extranet-sivuilla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Extranet-sivuile pääset klikkaamalla sivun ylälaidassa olevaa lukon kuvaa ja antamalla avautuvaan valikkoon käyttäjätunnuksesi.

Koulutukset

Järjestämämme koulutukset ovat ilmaisia ja avoimia kaikille. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista verkkosivujemme kautta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelut ovat maksullisia tarkastuksia, jotka ovat edullisempia PRKK:n jäsenille kuin ei-jäsenille. Katsastuskohteena voi olla omakotitalo tai rivitaloyhtiö. Katsastuksessa selvitetään kiinteistön korjaus- ja huoltotarve. Lisäksi katsastuksen tilaaja saa monipuolista tietoa oman kohteensa remonttitarpeesta, vaihtoehdoista ja remontointijärjestyksestä sekä kustannuksista.

Katsastus voidaan suorittaa myös osaan kiinteistöä: julkisivu tai vesikatto.

Muuttovalmistalon ostaja saa tukea talotoimituksen vastaanottoon ja vuositakuutarkastukseen.

Uuden asunto-osakkeen ostajan avuksi on asunnon vastaanottoon vuositakuutarkastukseen liittyvä Katsastus.

LIITY NYT PRKK:N JÄSENEKSI