logo

Palvelut

Neuvomme ja opastamme omakotirakentajia ja remontoijia sekä taloyhtiöiden hallitusten jäseniä. Tekninen puhelinneuvontapalvelu on PRKK:n jäsenten käytettävissä. Jäsenpalveluihin kuuluu myös lakiasioiden neuvontapalvelu.

Lakiasioiden neuvonta kattaa ne juridiset seikat, joihin rakentaja tai remontoija voi törmätä projektinsa aikana. Tyypillisiä asioita ovat mm. urakan maksueriin, työn laatuun, urakan viivästymiseen ja virheelliseen työsuoritukseen liittyvät erimielisyydet ja niihin liittyvät korvaukset.

PRKK:n jäsenille on extranet-sivuilla rakentamiseen ja remontointiin liittyviä oppaita, ohjeita, sopimuslomakkeita, sopimusopas, aikataululomakkeita ym. materiaalia. Esimerkiksi verkkokaupassamme myynnissä olevat ohjeet jäsenet saavat extranet-sivuilta ilmaiseksi.

Extranet-sivuille on koottu aihealueittain lakimiehelle tehtyjä kysymyksiä ja vastauksia. Näistä voi löytyä nopeasti vastaus kysymykseesi. Lakimieheen saat yhteyden extranet-sivuilla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Koulutukset

Järjestämämme koulutukset ovat ilmaisia ja avoimia kaikille. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista verkkosivujemme kautta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelut ovat maksullisia tarkastuksia. Katsastuskohteena voi olla omakotitalo tai rivitaloyhtiö. Katsastuksessa selvitetään kiinteistön korjaus- ja huoltotarve. Lisäksi katsastuksen tilaaja saa monipuolista tietoa oman kohteensa remonttitarpeesta, vaihtoehdoista ja remontointijärjestyksestä sekä kustannuksista.

Katsastus voidaan suorittaa myös osaan kiinteistöä: julkisivu tai vesikatto.

Muuttovalmistalon ostaja saa tukea talotoimituksen vastaanottoon ja vuositakuutarkastukseen.

Uuden asunto-osakkeen ostajan avuksi on asunnon vastaanottoon vuositakuutarkastukseen liittyvä Katsastus.