logo

Muuttovalmis talo

Palvelut muuttovalmistalon rakennuttajille

Muuttovalmistalon rakennuttajan palvelumme sisältävät Talopaketin luovutus -katsastuksen ja myöhemmin tehtävän Vuositakuukatsastuksen. Asiantuntijamme tekee katsastuksen perusteella puute- ja virheluettelon toimittajan takuukorjauksia varten.

muuttovalmis-talo

Talopaketin luovutuskatsastus

Asennuksen sisältävän talopakettitoimituksen myyjän ilmoittaessa kohteen olevan luovutuskelpoinen, pidetään vastaanottotarkastus myyjän ja ostajan kesken. Jos ostaja laiminlyö tarkastuksen, hän vaarantaa oikeutensa ja mahdollisuutensa saada virheet ja puutteet korjatuiksi.

Talopaketin luovutuskatsastuksessa riippumaton PRKK:n rakennusneuvonta-asiantuntija tutkii silmämääräisesti talon ja havainnoi sellaiset rakennus- ja asennusaikaiset virheet, jotka talopaketin ostajan tulisi huomata tai, jotka eivät ole hyvän rakennustavan mukaisia.

Katsastuksesta laaditaan yhdessä talopaketin ostajan kanssa virhe- ja puuteluettelo talopaketin myyjälle tai asentajalle ennen luovutustarkastusta.

Talopaketin luovutuskatsastuksen hinta on 480 €, PRKK:n jäsenille 350 €.

Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa Talopaketin luovutuskatsastus on tilattavissa jatkuvasti. Hintaan lisätään matkakulut 0,89 €/km. Muualla Etelä-Suomessa katsastuksia tehdään sopimuksen mukaan.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ p. 0207 312 313

Muuttovalmistalon vuositakuukatsastus

Kun muuttovalmistalossa on asuttu noin vuosi, talossa pidetään vuositakuutarkastus.

Muuttovalmistalon tilaaja täyttää virheilmoituskaavakkeen havaituista puutteista ja virheistä. Vuositakuutarkastuksella on suuri merkitys, sillä muuttovalmistalon ostaja ei voi tämän tarkastuksen jälkeen enää esittää vaatimuksia sellaisen virheen perusteella, jonka hän on havainnut tai hänen olisi pitänyt havaita vuositarkastuksessa.

Riippumaton PRKK:n rakennusneuvonta-asiantuntija tarkastaa silmämääräisesti ja kokemusperäisesti talon pinnat, kalusteet ja julkisivut sekä kirjaa virheet ja puutteet, jotka eivät vastaa myyntiesitteeseen, kauppasopimuksen tai hyvän rakennustavan mukaista tasoa.

Muuttovalmistalon vuositakuukatsastuksesta laaditaan yhdessä talon ostajan kanssa virheilmoitus ennen vuositakuutarkastuksen pitämistä.

Vuositakuutarkastuksen hinta on 480 €, PRKK:n jäsenille 350 €.

Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa Muuttovalmistalon vuositakuukatsastus on tilattavissa jatkuvasti. Hintaan lisätään matkakulut 0,89 €/km.

Muualla Etelä-Suomessa katsastuksia tehdään sopimuksen mukaan.

Menikö omakotitalosi rakentaja konkurssiin? Lue kuinka toimia .

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ p. 0207 312 313