logo

Palvelut remontoijalle

Remontoijajäsenen palvelut sisältävät erilaisia remonttitarpeiden katsastuksia. Katsastuksella asiantuntijamme selvittää ja raportoi kotisi korjaustarpeet sekä mahdolliset kosteusvaurioille alttiit rakenteet remontin suunnittelua ja toteutusta varten. Katsastuksia suoritetaan myös pieniin paritalo- ja rivitaloyhtiöihin. Saat ammattilaisen tietotaidon käyttöösi ja onnistut remontissasi.

Palveluiden lisäksi jäsenillemme on tarjolla paljon muutakin tukea remontointiin, oppaita, koulutusta, henkilökohtaisia ohjeita jne.

remontointi

Remonttitarpeen katsastus

Remonttitarpeen katsastus -palvelussa saat tietoa kiinteistösi kunnosta ja korjaustarpeista. Alla esimerkkejä remonttitarpeen katsastuksen kohteista.

  • vesikatto
  • talon lisäeristäminen
  • julkisivun kunnostaminen
  • ikkunaremontti
  • kattoremontti
  • salaojaremontti
  • kosteutta kellarissa
  • pesutilojen kunnostus
  • rossi- tai alapohjan kunnostaminen

Sivun alareunan linkkien takaa löydät lisätietoa kyseisen katsastuksen tilausehdoista. Tutustu!

Riippumaton PRKK:n rakennusneuvonta-asiantuntija suorittaa katsastuksen, jossa selvitetään silmämääräisesti ja kokemusperäisesti korjaustarpeet ja mahdolliset kosteusvaurioille alttiit rakenteet. Saat kättä pidempää tietoa ja voit toteuttaa remonttisi turvallisemmin.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ puh. 0207 312 313

Raportti oleellisista korjaustarpeista

Katsastuksen aikana voit keskustella katsastajan kanssa itseäsi askarruttavista kiinteistönpidon tai korjaamisen kysymyksistä! Samalla saat hyödyllistä tietoa vaihtoehtoisista korjaustavoista ja kustannuksista. Remonttitarpeen katsastuksesta saat raportin, johon kirjataan havaitut oleelliset puutteet, kiireellisimmät korjaustarpeet sekä huoltoa kaipaavat kohteet.

Remonttitarpeen katsastus > Katso malliraportti

Remonttitarpeen katsastus ostettavaan kohteeseen

Remonttitarpeen katsastuksen voit tilata myyjän suostumuksella tehtäväksi myös kohteeseen, jota suunnittelet ostavasi. Voit keskustella katsastajan kanssa kohteesta tehdyn kuntotarkastuksen sisällöstä – eli mitä se oikeasti tarkoittaa.

Katsastuksen hinta

Remonttitarpeen katsastuksen hinta on 470 €. PRKK:n jäsenille 350 €, jäsenhinnan saat kun kirjaudut jäsensivuille ja teet tilauksen sen jälkeen. Jäsensivuille pääset klikkaamalla sivun oikeassa ylälaidassa olevaa lukon kuvaa.

Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Varsinais-Suomessa, Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa Katsastus on tilattavissa jatkuvasti. Hintaan lisätään matkakulut 0,79 €/km. Muualla Etelä-Suomessa katsastuksia tehdään sopimuksen mukaan

Katsastus soveltuu myös pienille rivi- ja paritaloyhtiöille, joissa on alle 10 asuntoa. Lisäveloitus taloyhtiökohteissa sovitaan erikseen asuntojen lukumäärän mukaan.

Lisätietoja puh. 0207 312 313

TILAA REMONTTITARPEEN KATSASTUS

VANHAN TALON REMONTOINTI        PRKK:N TUKI – TUTUSTU

TUTUSTU TALOYHTIÖJÄSENIEN MUIHIN ETUIHIN

Konsultoinnit ja aikaa vievät neuvonnat

Konsultoinnit ja aikaa vievät neuvonnat kuten esimerkiksi kohteen kuntotarkastusraportin lukeminen ja siihen perehtyminen tai muihin asipapereihin tutustuminen sekä selvityksen tekeminen puhelimitse tehdään tuntiveloitusperusteisesti. 

Tuntiveloitushinnat:

- PRKK:n jäsenille: 90,-/alkava tunti

- ei jäsenille: 100,-/alkava tunti

- taloyhtiöt ja yritykset: 120,-/alkava tunti

Hinnat sisältävät alv 24 %.

 

Tilausehdot 

Remonttitarpeen katsastus > Lataa tilausehdot

Julkisivuremonttitarpeen katsastus > Lataa tilausehdot

Kattoremonttitarpeen katsastus > Lataa tilausehdot

Jos olet kiinnostunut vain jonkun tietyn rakenteen tai rakennusosan katsastuksesta (esimerkiksi julkisivu, vesikatto, märkätilat), ota yhteyttä.