logo

Remontoija

Remontoija jäsenten palvelut sisältävät erilaisia remonttitarpeiden katsastuksia, joissa asiantuntijamme selvittää ja raportoi korjaustarpeet ja mahdolliset kosteusvaurioille alttiit rakenteet remonttiasi varten.

remontointi

Remonttitarpeen katsastus

Remonttitarpeen katsastus -palvelussa saat tietoa kiinteistösi kunnosta ja korjaustarpeista. Alla esimerkkejä remonttitarpeen katsastuksen kohteista. Painikkeiden takaa löydät lisätietoa kyseisen katsastuksen tilausehdoista.

  • vesikatto
  • talon lisäeristäminen
  • julkisivun kunnostaminen
  • ikkunaremontti
  • kattoremontti
  • salaojaremontti
  • kosteutta kellarissa
  • pesutilojen kunnostus
  • rossi- tai alapohjan kunnostaminen

Riippumaton PRKK:n rakennusneuvonta-asiantuntija suorittaa katsastuksen, jossa selvitetään silmämääräisesti ja kokemusperäisesti korjaustarpeet ja mahdolliset kosteusvaurioille alttiit rakenteet.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ p. 0207 312 313

Raportti oleellisista korjaustarpeista

Katsastuksen aikana voit keskustella katsastajan kanssa itseäsi askarruttavista kiinteistönpidon tai korjaamisen kysymyksistä. Samalla saat hyödyllistä tietoa vaihtoehtoisista korjaustavoista ja kustannuksista. Remonttitarpeen katsastuksesta saat raportin, johon kirjataan havaitut oleelliset puutteet, kiireellisimmät korjaustarpeet sekä huoltoa kaipaavat kohteet.

Remonttitarpeen katsastus > Katso malliraportti

Remonttitarpeen katsastus ostettavaan kohteeseen

Remonttitarpeen katsastuksen voit tilata myyjän suostumuksella tehtäväksi myös kohteeseen, jota suunnittelet ostavasi. Voit keskustella katsastajan kanssa kohteesta tehdyn kuntotarkastuksen sisällöstä – eli mitä se oikeasti tarkoittaa.

Katsastuksen hinta

Remonttitarpeen katsastuksen hinta on 390 €. PRKK:n jäsenille 270 €, jäsenhinnan saat kun kirjaudut jäsensivuille ja teet tilauksen sen jälkeen. Jäsensivuille pääset klikkaamalla sivun oikeassa ylälaidassa olevaa lukon kuvaa.

Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Varsinais-Suomessa, Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa Katsastus on tilattavissa jatkuvasti. Hintaan lisätään matkakulut 0,71 €/km. Muualla Etelä-Suomessa katsastuksia tehdään sopimuksen mukaan

Katsastus soveltuu myös pienille rivi- ja paritaloyhtiöille, joissa on alle 10 asuntoa. Lisäveloitus taloyhtiökohteissa 35 €/asunto

Lisätietoja puh. 0207 312 313

TILAA REMONTTITARPEEN KATSASTUS

Tilausehdot 2021

Remonttitarpeen katsastus > Lataa tilausehdot

Julkisivuremonttitarpeen katsastus > Lataa tilausehdot

Kattoremonttitarpeen katsastus > Lataa tilausehdot

Jos olet kiinnostunut vain jonkun tietyn rakenteen katsastuksesta (esimerkiksi julkisivu, vesikatto, märkätilat), ota yhteyttä p. 0207 312 313.