logo

Ajankohtaista

Tilaa Remonttitarpeen Katsastus

Remonttitarpeen Katsastus on kätevä ja edullinen tapa hankkia asiantuntijan ohjeita ja suosituksia oman talon remontointiin.

Saat tietoa omakotitalosi eri rakennusosien kunnosta ja korjaustarpeista. Kyseessä voi olla olipa vesikatto, talon lisäeristäminen, julkisivun kunnostaminen, ikkunaremontti, kattoremontti, salaojaremontti, kosteutta kellarissa, pesutilojen kunnostus tai rossi- tai alapohjan kunnostaminen. Riippumaton PRKK:n rakennusneuvonta-asiantuntija suorittaa Katsastuksen, jossa selvitetään silmämääräisesti ja kokemusperäisesti koko omakotitalon korjaustarpeet ja mahdolliset kosteusvaurioille alttiit rakenteet. 

Katsastuksen aikana voit keskustella katsastajan kanssa itseäsi askarruttavista kiinteistönpidon tai korjaamisen kysymyksistä. Samalla saat hyödyllistä tietoa vaihtoehtoisista korjaustavoista ja kustannuksista. Remonttitarpeen Katsastuksesta saat raportin, johon kirjataan havaitut oleelliset puutteet, suositus remonttijärjestyksestä, kiirellisimmät korjaustarpeet ja huoltoa kaipaavat kohteet.  

Remonttitarpeen Katsastuksen voit tilata tehtäväksi myyjän suostumuksella myös kohteeseen, jota suunnittelet ostavasi. Katsastajan kanssa voit keskustella myös kohteesta tehdyn Kuntotarkastuksen sisällöstä - mitä se oikeasti tarkoittaa.

Lue lisää

Starttipaketti omakotitalon rakentamista suunnitteleville

Starttipalaverit on tarkoitettu ohjaamaan omatoimista rakennuttajaa ja rakennuttajaa oman rakennusprojektinsa kanssa. Saat ennakkoon työkirjan, jonka käyt läpi ennen Starttipalaveria ja teet työkirjaan omia merkintöjäsi aiheista ja asioista, joista haluat tarkempaa tietoa ja apua palaverin aikana. Näin Starttipalaverissa voidaan keskittyä juuri Sinulle tärkeisiin asioihin ja saat hyvä manuaalin kuinka omassa hankkeessasi voit edetä

LUE LISÄÄ JA VARAA STARTTIAIKA

PRKK:n lakimiehelle tehtyjä kysymyksiä

Kirjaudu jäsentunnuksillasi extranet-sivuille ja katso mitä on kysytty ja millainen on lakimiehen vastaus mm. riidasta remontin suullisesta sopimuksesta, tontin määräalan merkitsemisestä, talopaketin maksueristä, huonosta työn laadusta ja tilaamattoman työn laskuttamisesta. 

Jos valmista vastausta kysymykseesi ei löydy, extranet-sivuilla on yhteydenottolomake, jolla voit lähettää kysymyksesi PRK:n lakimiehelle.

Extranet-sivuille voit kirjautua klikkaamalla sivun oikeassa ylälaidassa olevaa lukon kuvaa. Anna avautuvaan valikkoon jäsentunnuksesi.

Nyt valppaana öljylämmityksen vaihtaja - liikkeellä väärää tietoa

18.11.2021