logo

Omakotitalon rakentaminen -palvelut

Omakotitalon rakentaminen PRKK:n neuvonnan tuella

Omakotitalon rakentaminen on aina iso projekti talon tai talopaketin valmiusasteesta riippumatta. Tietoviidakkoa ei kannata kuitenkaan pelätä. Kokeneet neuvontainsinöörimme auttavat sinua onnistumaan.

PRKK:n Starttipaketit on tehty antamaan tietoa, ohjaamaan, auttamaan ja tukemaan rakentajaa. Aloitus tapahtuu aina henkilökohtaisessa Starttipalaverissa.

Starttipalaveri asiantuntijan kanssa

Starttipalaveri on palaveri, jossa käsitellään juuri sinun rakennusprojektiasi. Starttipalaverissa kokenut neuvontainsinööri auttaa sinua omatoimisena rakentajana tai rakennuttajana. Omakotitalon rakentaminen sujuu!

Ennen Starttipalaveria saat meiltä Rakentajan työkirjan, jonka avulla voit valmistautua palaveriin. Voit tehdä siihen omia merkintöjäsi asioista, joista haluat tarkempaa tietoa sekä apua palaverin aikana. Saat omaksesi myös Rakentajan manuaalin, josta selviää, kuinka voit edetä omassa rakennushankkeessasi.

Starttipalaveri sisältää 1,5 tunnin tapaamisen PRKK:n toimistolla, Sentnerikuja 5, 00440 Helsinki tai vaihtoehtoisesti Google Meet palaverin neuvontainsinöörin kanssa. Tarvittaessa tapaamisia voi olla useampiakin. Yhden tapaamiskerran hinta on 240 €, PRKK:n jäsenhinta 140 €. SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ p. 0207 312 313

starttipaketilla vauhtia rakentamiseen by PRKK

Starttipaketit – omakotitalon rakentaminen

PRKK:n rakentajapalvelut sisältävät kolme erilaita Starttipakettia. Palvelumme on tarkoitettu kaikille henkilöille, joille omakotitalon rakentaminen on ajankohtaista. Voit myös liittyä PRKK:n jäseneksi, jolloin saat palvelut jäsenhintaan.

Tarjoamme jäsenillemme myös hyviä jäsenetuja rakentamiseen, kuten esimerkiksi extranet-sivustoltamme löytyvän kustannuslaskurin. Hallitse rakentamisen taloutta!

Starttipaketti – sujuvaa rakentamista

Kun omakotitalon rakentaminen on mielessä, sujuvoita projektiasi asiantuntijan tietotaidolla, kokemuksella ja osaamisella. Vältä turhat virheet. Valitse itsellesi sopivin Starttipaketti tai hyödynnä kaikki kolme.

Starttipaketti 1 rakentajalle

Startti 1 keskittyy tulevan rakentamisen perusteisiin. Saat ohjeita, miten toimia suunnittelussa, talopaketin valinnassa, vastaavan työnjohtajan etsimisessä, kustannusten arvioinnissa jne. Saat hyvät perustiedot rakennushankkeen projektisuunnitelman laatimiseen ja saat käsityksen mitkä asiat rakennuttajana voit hoitaa itse ja mihin tarvitset asiantuntija-apua.

Starttipaketti 2 rakentajille

Startti 2 antaa apua työmaan käynnistämisen valmisteluun ja käytännön toimiin. Ohjeistuksessa käydään läpi mm. sopimustekniikkaa, tarjouspyyntöjen laatimista ja kilpailuttamiseen liittyviä menettelyjä, valvonnan merkitystä, vastaavan työnjohtajan roolia, työturvallisuuteen liittyviä kysymyksiä ja aiheita, jolla varsinainen toteutusvaihe
saadaan polkaistua sujuvasti liikkeelle.

starttipaketti 3 rakentajille

Startti 3 opastaa työmaavaiheen asioissa. Ohjeistus liittyy esimerkiksi: työmaan aikataulu- ja kustannusvalvonta, laadun ohjaus ja valvonta, reklamaatioiden tekeminen, viivästyskorvaukset, kuluttajansuojalain takaamat tilaajan oikeudet, työnjohdon tehtävät, urakkasuoritusten vastaanottokatselmusten toteuttaminen, taloudellinen loppuselvitys
ja talopaketin vastaanottokatselmus.

SOITA JA SOVI PALAVERIAIKA. p. 0207 312 313.

TAPAAMISIIN STARTTIPALAVERISSA!