logo

Vanhan talon remontointi

vanhan-talon-remontointi

Vanhan talon remontointi on palkitsevaa

Vanhan talon remontointi on palkitsevaa, kun tietää, mitä tekee. Oman käden jälki näkyy! Tekemisen malleja on toki useita.

Jotkin perusasiat eivät remontoinnissa kuitenkaan muutu tai kaipaa kokeiluja; On hyvä tutustua kokeneiden rakennusalan asiantuntijoiden neuvoihin ja ohjeisiin. Näin onnistut projektissasi niin teknisesti, taloudellisesti kuin aikataulunkin puolesta.

PRKK kouluttaa, auttaa ja palvelee remontoijaa

Peruskorjaamisen ja Rakentamisen Kehittämiskeskus ry kouluttaa niin talon remontoijaa, rakentajaa kuin talopaketin valitsijaa. Tuhannet remontoijat ja rakentajat ovat hyötyneet palveluistamme ja jäsenyydestä.

Kun vanhan talon remontointi on mielessäsi, PRKK auttaa, kouluttaa, järjestää remontti-iltoja ja voimme tarjota myös henkilökohtaista asiantuntijatukea juuri sinun kotiisi liittyen. Hanke on helppo käynnistää, organisoida ja toteuttaa ammattilaisten tuella. Et ole hankkeesi kanssa yksin ja voit ratkoa ongelmakohdat nopeasti sekä asiantuntevasti.

Vanhan talon remontointi palvelut

PRKK:n jäsenten palvelut sisältävät remontointiin sopivia tukipalveluita, joissa saa tietoa kotisi kunnosta ja korjaustarpeista. Saat meiltä korjauksen kohteesta riippuen tarvitsemasi yksilölliset palvelut, esimerkiksi talon lisäeristämiseen liittyen, salaojaremonttiin ja moneen muuhun tarkoitukseen.

Asiantuntijamme auttava sinua onnistumaan. Edullinen jäsenyytemme tarjoaa sinulle turvaa myös ongelmatilanteissa, esimerkiksi sopimusten suhteen, sillä käytössäsi on mm. lakipalvelumme. Usea jäsenemme onkin antanut palvelullemme kiitosta. Moni turha huoli jää pois, kun autamme käytännön tilanteissa monipuolisella kokemuksellamme.

KATSO KAIKKI JÄSENPALVELUT REMONTOIJALLE

Remonttikoulut remontoinnin apuna

Vanhan talon remontointi onnistuu asiantuntevasti ja sujuvasti, kun osallistut webinaareihimme. Koulutuksessa perehdytään mm. eri aikakausien omakotitalojen ongelmakohtiin, vaurioriskeihin ja korjaustapoihin. Remonttikoulun sopii vanhan omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon omistajille ja omakotitalon ostamista tai myymistä harkitseville. – Paljon asiaa iltakoulutuksena, kesto n. 2 h.

KATSO AJANKOHTAISET REMONTTIKOULUT

KATSO PALUTTEITA KOULUTUKSISTAMME

Vanhan talon remontointi julkaisut

Vanhan talon remontointi tulee myös tutuksi, kun luet julkaisujamme:

  • Pientalon korjausopaas
  • Rintamamiestalon korjaus
  • Pientalon keväthuolto -opas
  • Piha kuntoon
  • Pientalon energiaops

Tutustu julkaisuihimme verkkokaupassamme. Kaikki julkaisumme, ohjeet ja oppaat ovat jäsenillemme ilmaisia.

VERKKOKAUPPAAN