logo

PRKK:n blogi on sinulle, joka rakennat, rakennutat tai remontoit kotiasi.

Kerromme blogissamme rakentamisen ja remontoinnin vinkkejä, uutisia ja muita ajankohtaisia asioita teeman ympäriltä. Seuraa blogiamme ja onnistu projektissasi.


Kylpyhuoneremontti taloyhtiössä

27.02.2022, Aihe: Remontointi

Kylpyhuoneremontti taloyhtiössä, omassa osakehuoneistossa, voi tuntua mutkattomalta ja helpolta hommalta. Mieleen tulee kuitenkin taloyhtiön ohjeistukset, lupa-asiat, remontin maksaminen jne. Ja mitä jos kyseessä on kosteusvauriotilanne? Miten silloin edetään. Lue artikkelimme ja vältä ongelmat.

Vanhan omakotitalon kellarin remontointi

07.02.2022, Aihe: Remontointi

Vanhan omakotitalon kellarin remontointi. – Tunne vanhan omakotitalon kellarin seinien ja salaojien remonttiin liittyvät muuttujat ja valitse onnistumiseen tarvittavat ratkaisut. – Lue artikkelimme ja ryhdy toimeen!

Kivitalon rakentaminen

12.01.2022, Aihe: Rakentaminen

Kivitalon rakentaminen on monen tulevan omakotitalon rakentajan haaveena. Omaa kivitaloa voisi ylpeänä esitellä sukulaisille ja tuttaville. Kivitalon rakentamiseen liittyy monia lisäkysymyksiä, joita puutalon rakentajan ei välttämättä tarvitse pohtia.

Vastaava työnjohtaja

29.11.2021, Aihe: Rakentaminen

Vastaava työnjohtaja omakotityömaalle? – Mistä pätevä valvoja löytyy, ja mitä tähän tehtävään tulisi budjetoida. Mitä hänen tehtäviinsä kuluu? Tarvitaanko valvojaa myös Avaimet käteen -ratkaisussa. Lue lisää!

Rintamamiestalon remontointi

09.11.2021, Aihe: Remontointi

Rintamamiestalon remontti voi arveluttaa onnistumisen suhteen. Mitä pitäisi remontoida ja missä järjestyksessä. Miten pitää korjata, mitä kaikkea voi tehdä itse, voiko talossa asua saman aikaisesti ja paljonko remontointiin uppoaa rahaa. Pelkona voi olla myös remontin tekeminen väärin. Entä jos r...