logo

PRKK:n blogi on sinulle, joka rakennat, rakennutat tai remontoit kotiasi.

Kerromme blogissamme rakentamisen ja remontoinnin vinkkejä, uutisia ja muita ajankohtaisia asioita teeman ympäriltä. Seuraa blogiamme ja onnistu projektissasi.


Asbesti ja vanhan omakotitalon rakenteiden purku

12.04.2022, Aihe: Remontointi

Remonttia suunniteltaessa herää useita kysymyksiä. Erityisesti, jos kohteessa epäillään olevan asbestia sisältäviä rakennusmateriaaleja. Mitä tällaisille vanhan omakotitalon rakenteille pitäisi tehdä vai voiko niiden kanssa elää turvallisesti? Mistä löytyy tietoa ja asiantuntemusta? Entä, mistä l...

Omakotitalon ostaminen

22.03.2022, Aihe: Asuntokauppa

Omakotitalon ostaminen -artikkelissa kerromme sinulle omakotitalon ostamiseen, kunnon selvittämiseen ja kiinteistökauppariitojen välttämiseen liittyvät keskeiset seikat. Tarjoamme lisätiedon lähteitä ja voimme tarjota sinulle jopa henkilökohtaisia neuvoja ja tukea.

Kylpyhuoneremontti taloyhtiössä

27.02.2022, Aihe: Remontointi

Kylpyhuoneremontti taloyhtiössä, omassa osakehuoneistossa, voi tuntua mutkattomalta ja helpolta hommalta. Mieleen tulee kuitenkin taloyhtiön ohjeistukset, lupa-asiat, remontin maksaminen jne. Ja mitä jos kyseessä on kosteusvauriotilanne? Miten silloin edetään. Lue artikkelimme ja vältä ongelmat.

Vanhan omakotitalon kellarin remontointi

07.02.2022, Aihe: Remontointi

Vanhan omakotitalon kellarin remontointi. – Tunne vanhan omakotitalon kellarin seinien ja salaojien remonttiin liittyvät muuttujat ja valitse onnistumiseen tarvittavat ratkaisut. – Lue artikkelimme ja ryhdy toimeen!

Kivitalon rakentaminen

12.01.2022, Aihe: Rakentaminen

Kivitalon rakentaminen on monen tulevan omakotitalon rakentajan haaveena. Omaa kivitaloa voisi ylpeänä esitellä sukulaisille ja tuttaville. Kivitalon rakentamiseen liittyy monia lisäkysymyksiä, joita puutalon rakentajan ei välttämättä tarvitse pohtia.