logo

Taloyhtiön korjausilta

Ajankohta:
05.03.2024 17:30 - 19:30
Paikka:
Webinaari
Järjestäjä:
PRKK
Kuvaus:

Ilmoittaudu tästä

Taloyhtiön korjausilta soveltuu taloyhtiöiden hallitusten jäsenille sekä osakkaille.

Opastamme hyvään kiinteistönpitoon, peruskorjausten oikeaan ajoittamiseen, esitelemme vaihtoehtoisia korjaustapoja ja annetaan vinkkejä, kuinka taloyhtiö voi säästää merkittäviä summia remonttihankkeissaan.

Tilaisuudessa selvitetään mikä on kiinteistön elinaari, kuinka määritellään oikea-aikainen korjaaminen ja miten kiinteistön korjaustapa selvitetään. 

Kouluttaja avaa pitkäjänteisen kiinteistönpidon hyötyjä sekä miten ja mistä hyvä kiinteistönpito voi helposti säästää jopa satojatuhansia euroja. Lisäksi kerrotaan mikä on ja mitä tarkoittaa taloyhtiön hallituksen esitys kunnossapitotarveselvitykseksi.

Tilaisuudessa käydään läpi taloyhtiön tyypillisiä peruskorjauksia ja niiden vaihtoehtoisia toteutustapoja. Esillä ovat mm. putki-, kylpyhuone- ja lämmitysjärjestelmä- sekä ikkuna- ja julkisivuremontit ja ilmanvaihdon tehostaminen. Lisäksi käsitellään sähköautojen latauspisteiden hankintaa ja taloyhtiön jätekeräysjärjestelmän päivittämistä nykyisten vaatimusten mukaiseksi.

Kouluttaja puhuu myös taloyhtiön remontin rakennuttamis- ja projektinjohtotehtävien sekä remontin aikaisen valvonnan järjestämisestä, remontin suunnittelusta ja kilpailuttamisesta.

Illan anti antaa valmiudet keskustella taloyhtiön hallituksessa ja yhtiökokouksessa korjaushankkeisiin ja säästömahdollisuuksiin liittyvistä asioista. Tule mukaan oppimaan.

Ilmoittautumismahdollisuus päättyy 5.3. klo 13. Koulutus on maksuton.

Koulutusta ei taltioida.

Katso myös muut koulutuksemme https://www.prkk.fi/koulutukset

Oikein suoritetun ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on mukana henkilökohtainen koulutuslinkkisi.

Peruutukset:

Mikäli olet estynyt osallistumaan koulutukseen, ilmoittautumisen peruutuksen voit tehdä ilmoittautumisvahvistuksen mukana tulleen linkin kautta.

Lisätiedot:

Maksuttomaan koulutukseen ilmoittautumalla hyväksyn, että tietoni tallennetaan PRKK ry:n ja yhteistyökumppaneiden asiakasrekisteriin ja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin 6 kk ajan.