logo

Taloyhtiön korjausilta

Ajankohta:
10.10.2024 17:00 - 20:00
Paikka:
Joki vierailukeskus, 2. krs. Putous auditorio, Lemminkäisenkatu 12 B, Turku
Järjestäjä:
PRKK ja OP Turun Seutu
Kuvaus:

Ilmoittaudu tästä

 

Aikataulu:

klo 17.00 Kahvitarjoilu

klo 17.30 Taloyhtiön rahoitus ja markkinakatsaus, Niko Salminen ja Karl Nyqvist OP Turun Seuru

klo 18.15-n.20.00 Taloyhtiön korjausilta, Mikko Juva PRKK ry

Hyvä kiinteistönpito, peruskorjausten oikea ajoittaminen, vaihtoehtoiset korjaustavat ja vinkit, kuinka taloyhtiö voi säästää merkittäviä summia remonttihankkeissaan. Tilaisuudessa selvitetään mikä on kiinteistön elinkaari, kuinka määritellään oikea-aikainen korjaaminen ja miten kiinteistön korjaustapa selvitetään. 

Kouluttaja avaa pitkäjänteisen kiinteistönpidon hyötyjä sekä miten ja mistä hyvä kiinteistönpito voi helposti säästää jopa satojatuhansia euroja. Lisäksi kerrotaan mikä on ja mitä tarkoittaa taloyhtiön hallituksen esitys kunnossapitotarveselvitykseksi.

Tilaisuudessa käydään läpi taloyhtiön tyypillisiä peruskorjauksia ja niiden vaihtoehtoisia toteutustapoja. Esillä ovat mm. putki-, kylpyhuone- ja lämmitysjärjestelmä- sekä ikkuna- ja julkisivuremontit ja ilmanvaihdon parantaminen. Lisäksi käsitellään sähköautojen latauspisteiden hankintaa ja taloyhtiön jätekeräysjärjestelmän päivittämistä nykyisten vaatimusten mukaiseksi.

Kouluttaja puhuu myös taloyhtiön remontin rakennuttamis- ja projektinjohtotehtävien sekä remontin aikaisen valvonnan järjestämisestä, remontin suunnittelusta ja kilpailuttamisesta..

Ilmoittautumismahdollisuus päättyy ma 7.10. klo 13. Koulutus on maksuton.

Katso myös muut koulutuksemme https://www.prkk.fi/koulutukset

Oikein suoritetun ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen.

Peruutukset:

Mikäli olet estynyt osallistumaan koulutukseen, ilmoittautumisen peruutuksen voit tehdä ilmoittautumisvahvistuksen mukana tulleen linkin kautta.

Lisätiedot:

Maksuttomaan koulutukseen ilmoittautumalla hyväksyn, että tietoni tallennetaan PRKK ry:n ja yhteistyökumppaneiden asiakasrekisteriin ja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin 6 kk ajan.