logo

Remonttikoulu

Ajankohta:
22.04.2024 17:30 - 19:30
Paikka:
Webinaari
Järjestäjä:
PRKK
Kuvaus:

Ilmoittaudu tästä

Remonttikoulu sopii vanhan omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon omistajille ja omakotitalon ostamista tai myymistä harkitseville sekä pienten taloyhtiöiden osakkaille ja hallitusten jäsenille. 

Koulutuksessa keskitytään eri ikäisten omakotitalojen remontointiin. Tilaisuus on suunniteltu auttamaan omakotitalon omistajia ymmärtämään eri aikakausien talojen ongelmia, joita voi ilmetä ja tarjota tietoa siitä, miten näitä ongelmia voidaan korjata oikein.

Remonttikoulussa käsittelemme mm. remonttihankkeen perusteita ja remontin kiireellisyyden arviointia, talon energiatehokkuuden parantamista, mahdollisuuksia lämmityskustannusten pienentämistä ja remonttien kustannuksia.

Tavoitteenamme on tarjota osallistujille tietoa ja työkaluja, joilla voi suunnitella ja toteuttaa remontin tehokkaasti ja kustannustietoisesti. Lisäksi perehdymme omakotitalon remontointiin liittyvään kosteusvaurioriskiin ja sen ehkäisyyn, jos korjaustöitä ei tehdä oikein.

Tapahtumassamme käsitellään myös sopimuskäytäntöjä urakoitsijoiden kanssa, jotta voitte suojautua mahdollisilta ongelmilta ja varmistaa, että saatte parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Remonttikoulu on loistava tilaisuus oppia lisää remontoinnista ja saada vastauksia moniin remontointiin liittyviin kysymyksiin.

Ilmoittautumismahdollisuus päättyy 22.4. klo 13.00. Koulutus on maksuton.

HUOM! Alkuperäisen koulutuksen järjestämisajanohta 9.4. siirretty pidettäväksi 22.4.

Oikein suoritetun ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on mukana henkilökohtainen koulutuslinkkisi.

Katso myös muut koulutuksemme https://www.prkk.fi/koulutukset

Koulutusta ei tallenneta.

Peruutukset:

Ilmoittautumisen peruutuksen voit tehdä osallistumisvahvistuksen mukana tulleen linkin kautta.

Lisätiedot:

Maksuttomaan koulutukseen ilmoittautumalla hyväksyn, että tietoni tallennetaan PRKK ry:n ja yhteistyökumppaneiden asiakasrekisteriin ja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin 6 kk ajan.