logo

Rakentajakoulu

Ajankohta:
27.08.2024 17:30 - 19:30
Paikka:
webinaari
Järjestäjä:
PRKK
Kuvaus:

Ilmoittaudu tästä

Rakentajakoulu sopii omakotitalon ja vapaa-ajan asunnon rakentamista suunnitteleville.

Koulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden saada hyvää tietoa omakotitalon rakentamisesta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Rakentajakoulussa käsitellään aiheita, jotka liittyvät omakotitalon toteuttamiseen olipa kyseessä paikalla rakentaminen, muuttovalmistalo tai joku muu toteutustapa.

Aiheet käsittelevät suunnittelun merkityksestä lopputulokseen, rakennuttajan tehtäviin, rakennuskustannuksiin ja rakentamisen aikaiseen kustannusten seurantaan.

Tule mukaan oppimaan, kuinka suunnittelu vaikuttaa lopputulokseen ja kuinka voit hallita ja seurata rakennuskustannuksia tehokkaasti.

Saat tietoa omakotitalon energiatehokkuuteen vaikuttavista ratkaisuista ja rakentamisen valvonnan merkityksestä laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Rakentajakoulu tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia PRKK:n ammattilaisilta.

Koulutusta ei tallenneta. 

Katso myös muut koulutuksemme https://www.prkk.fi/koulutukset

Ilmoittautumismahdollisuus päättyy 27.8. klo 13. Koulutus on maksuton.

Oikein suoritetun ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on mukana henkilökohtainen koulutuslinkkisi.

Peruutukset

Ilmoittautumisen peruutuksen voit tehdä osallistumisvahvistuksen mukana tulleen linkin kautta.

Lisätiedot

Maksuttomaan koulutukseen ilmoittautumalla hyväksyn, että tietoni tallennetaan PRKK ry:n ja yhteistyökumppaneiden asiakasrekisteriin ja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin 6 kk ajan.