logo

Pientalo Kivestä -Rakentajakoulu

Ajankohta:
12.09.2024 17:30 - 19:30
Paikka:
webinaari
Järjestäjä:
PRKK
Kuvaus:

Ilmoittaudu tästä

Pientalo Kivestä -rakentajakoulussa perehdymme kivirunkoisen omakotitalon rakentamisen eri vaiheisiin ja näkökohtiin. Koulutus tarjoaa tärkeää tietoa kivirunkoisen omakotitalon rakentamista suunnitteleville.Tutustumme kattavasti erilaisiin kivirunkomateriaaleihin, joista omakotitalo voidaan rakentaa. Kivirunkomateriaalin valinta vaikuttaa talon suunnitteluratkaisuun, rungon toteutustapaan ja jossain määrin myös rakennuskustannuksiin. 

Suunnittelun merkitys korostuu yksilöllisessä omakotitalossa. Taitava suunnittelija auttaa valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan tilaratkaisun ja säästää kustannuksia tehokkaalla tilasuunnittelulla. Pientalo Kivestä -rakentajakoulussa käymme läpi omakotirakentajan eli rakennuttajan tehtävät. Rakennuttajan rooli on keskeinen koko rakennusprojektin ajan, ja sen hallinta on avain onnistuneeseen lopputulokseen.Energiatehokkuus on nykypäivän rakentamisessa avainasemassa. Käsittelemme erilaisia lämmitysratkaisuja ja niiden vaikutusta omakotitalon energiatehokkuuteen. Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään taloudellinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu.Koulutuksessa perehdymme rakennuskustannusten ennakointiin ja muodostumiseen sekä opimme, miten rakennusaikaista kustannusseurantaa voi hyödyntää budjetin pitämiseksi kurissa.Lopuksi korostamme rakentamisen laadun valvonnan merkitystä. Laadukas lopputulos on jokaisen rakennusprojektin tavoite. Sen saavuttamiseksi tarvitaan huolellista valvontaa ja tarkastuksia.Arkkitehti Tero Seppänen pitää katsauksen, mikä on arkkitehti- ja pääsuunnittelun merkitys hyvän rakentamisen laadun peruspilarina. 

Liity seuraamme ja varmista, että sinun omakotitaloprojektisi on menestys alusta loppuun saakka.

Ilmoittautumismahdollisuus päättyy 12.9. klo 13. Koulutus on maksuton.

Koulutusta ei tallenneta.

Katso myös muut koulutuksemme https://www.prkk.fi/koulutukset

Oikein suoritetun ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on mukana henkilökohtainen koulutuslinkkisi.

Peruutukset:

Ilmoittautumisen peruutuksen voit tehdä osallistumisvahvistuksen mukana tulleen linkin kautta.

Lisätiedot:

Maksuttomaan koulutukseen ilmoittautumalla hyväksyn, että tietoni tallennetaan PRKK ry:n ja yhteistyökumppaneiden asiakasrekisteriin ja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin 6 kk ajan.