logo

Pientalo kivestä -rakentajakoulu

Ajankohta:
05.09.2023 17:30 - 19:30
Paikka:
webinaari
Järjestäjä:
PRKK
Kuvaus:

Ilmoittaudu tästä

Koulutuksessa syvennytään erilaisiin omakotitalon kivirunkomateriaaleihin, rakennuttamiseen ja rakentamisen kustannuksiin vaikuttaviin asioihin sekä keinoihin, joilla varmistetaan laadukas lopputulos.

Tilaisuudessa esitellään omakotitalon rakennushankkeen vaiheet, rakennuttajan tehtävät, pääsuunnittelijan rooli ja omakotitalon huolellisen suunnittelun merkitys. Koulutuksessa käsitellään myös rakennushankkeen rahoitussuunnitelmaa, budjettia ja rakennuskustannuksia sekä rakennusaikaisen kustannusseurannan merkitystä.

Kouluttaja esittelee kivirunkoisen omakotitalon vaihtoehtoisia rakennusmateriaaleja.

Omakotitalon lämmitysjärjestelmät, lämmönlähteet, energiatehokkuus ja hyvä sisäilma ovat osa koulutuksen sisältöä kuten myös rakennushankkeen vaihtoehtoiset toteutustavat ja oman työn osuuden merkitys ja vaikutus rakennuskustannuksiin.

Illan aikana kouluttaja avaa rakentamisen aikaisen huolellisen valvonnan merkityksen ja vastaavan työnjohtajan roolin sekä kertoo, kuinka varmistetaan omakotitalon laadukas lopputulos.

Arkkitehti Tero Seppänen pitää katsauksen, mikä on arkkitehti- ja pääsuunnittelun merkitys hyvän rakentamisen laadun peruspilarina. 

Ilmoittautumismahdollisuus päättyy 5.9. klo 13. Koulutus on ilmainen.

Koulutusta ei taltioida.

Katso myös muut koulutuksemme https://www.prkk.fi/koulutukset

Oikein suoritetun ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on mukana henkilökohtainen koulutuslinkkisi.

Peruutukset:

Ilmoittautumisen peruutuksen voit tehdä osallistumisvahvistuksen mukana tulleen linkin kautta.

Lisätiedot:

Maksuttomaan koulutukseen ilmoittautumalla hyväksyn, että tietoni tallennetaan PRKK ry:n ja yhteistyökumppaneiden asiakasrekisteriin ja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin 6 kk ajan.