logo

PRKK:n jäsenenä onnistut

Rakennat tai remontoit, turvaa onnistunut lopputulos! Peruskorjaamisen ja Rakentamisen Kehittämiskeskus ry kouluttaa niin talon rakentamisessa, remontoinnissa kuin talopaketin valinnassa. Jo tuhannet rakentajat ja remontoijat ovat hyötyneet palveluistamme ja jäsenyydestä.

PRKK on valtakunnallinen omakotirakentajia ja remontoijia neuvova ja opastava yhdistys. Tuotamme puolueettomia rakennusalan neuvonta- ja koulutuspalveluja. Liittymällä jäseneksi saat käyttöösi vain jäsenille tarkoitetut palvelut ja ohjeet. Hyödyt myös mainioista kumppaneittemme tarjomista eduista.

Koulutukset


Kun suunnittelet omakotitalon rakentamista tai remontointia, ilmaisista koulutuksistamme saat tuhdin tietopaketin hankkeesi toteuttamiseen. Koulutuksista saat tietoa, taitoa ja ohjeita, joiden avulla projektisi onnistuu ja vältät kalliiksi käyvät virheet.

Jäsenextranet


Jäsenillemme on omat extranet-sivut, josta löytyy runsaasti oppaita ja ohjeita rakentamisen ja remontoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Rakennusosakohtaisesta Tietolaarista löytyy vaihtoehtoja oman projektin toteuttamiseen. Jäsenille maksuton puhelinneuvonta.

Kodin katsastuspalvelut


Tarjoamme remontoinnin käynnistämisen avuksi katsastuspalveluita. Katsastuksessa saa tietoa kiinteistösi remontti- ja huoltotarpeesta sekä remontoinnin kustannusten suuruusluokasta. Katsastajalta saat hyviä neuvoja ja vinkkejä sekä kirjallisen raportin.

Verkkokauppa


Verkkokaupastamme löydät julkaisuja rakentamiseen ja remontointii. Kaupasta löydät myös Sopimusoppaan ja sopimuslomakkeita. Kun liityt PRKK:n jäseksi, myynnissä olevat oppaat ja ohjeet sekä paljon muuta saat ilmaiseksi extranet-sivuilta.