Kirjaudu Extranetiin:  Unohtuiko salasana?

 • Hyvä rakentaja tai remontoija

  Rakentamisessa, remontoinnissa ja kiinteistökauppoja tehdessä tulee usein eteen ongelmatilanteita, joihin et itse tiedä vastauksia. Aina ei oikein tiedä keneltä pitäisi kysyä. Usein tietämättömyys myös johtaa isoihin lisäkustannuksiin ja muihin ongelmiin. Mitä pikaisemmin saat ohjeita, sitä helpommin pääset eteenpäin ja säästät rahaa. Liity nyt PRKK:n jäseneksi niin autamme sinua ja tiedät saavasi apua, kun siihen tulee tarve!

  Jäsenten neuvonta auttaa niin juridisissa asioissa, kuin teknisissä kysymyksissä. Asiantuntijamme ovat puhelun päässä! Liity heti jäseneksi ja hyödynnä maksuttomat jäsenten neuvontapalvelut!

  Remonttitarpeen katsastus

  Vanhan kiinteistön ostajaa tai pidempiaikasta omistajaa kiinnostaa usein miten taloa kannattaa korjata, jotta sen arvo säilyy mahdollisimman hyvänä. Tätä varten PRKK:n jäsenet voivat tilata asiantuntijan käymään paikan päälle. Remonttitarpeen katsastuksessa saat kokeneen neuvontainsinöörin henkilökohtaiset ohjeet remonttien suunnitteluun.

  PRKK:n järjestämät maksuttomat koulutukset ovat lähtölaukaus onnistuneelle kiinteistökaupalle, rakennushankkeelle tai remontille.
  Osallistu koulutuksiin!

 • Ajankohtaista

  Tilaa remonttitarpeen Katsastus

  Remonttitarpeen Katsastus on kätevä ja edullinen tapa hankkia asiantuntijan ohjeita ja suosituksia oman talon remontointiin. Lue lisää NYT UUTTA: Kattoremont...

  PRKK:n lakimiehelle tehtyjä kysymyksiä/vastauksia

  Kirjaudu jäsentunnuksillasi extranet-sivuille ja katso mitä on kysytty ja millainen on lakimiehen vastaus mm. riidasta remontin suullisesta sopimuksesta, tontin...

 • Turvallinen kiinteistö- ja asuntokauppa

  Kiinteistö- ja asuntokauppa on jälleen vilkastunut. PRKK:n arvion mukaan joka viidennen kaupan jälkeen ostajan ja myyjän välille kehkeytyy riitaa asunnon tai kiinteistön kuntoon liittyvistä asioista. Riidat johtavat usein erittäin kalliisiin oikeudenkäynteihin.

  Riidat voidaan välttää sopimalla ostajan ja myyjän väliset vastuut mahdollisimman tarkasti ennen kauppaa. Tule PRKK:n koulutukseen kuulemaan miten kiinteistö- ja asuntokauppaa voidaan tehdä entistä turvallisemmin ja pienemmällä riskillä, menettämättä omaisuuttaan kaupan jälkeisissä riidoissa.

  Liity PRKK:n jäseneksi

  Liitymällä PRKK:n jäseneksi, saat lakimiehemme neuvot ja ohjeet tärkeään omaan kauppaasi. Useimmille meistä asuntokauppa on elämän suurimpia juttuja ja sen soisi onnistuvan ilman riskiä terveyden tai rahojen menttämisestä. Erilaisten rakennusten tyypilliset ongelmat ja riskit voidaan selättää toimimalla oikein. Liity PRKK:n jäseneksi, niin saat oikeat ohjeet ja neuvot lakimiesneuvonnastamme.

Rakentajille

Remontoijille

Remontteja suunnitteleville taloyhtiöille

Kiinteistön ja asunnon kauppaa suunnitteleville


Tutustu tarjolla olevaan materiaaliimme

Tuotamme jatkuvasti uutta materiaalia rakentaja- ja remontoijajäsentemme käyttöön. Voit tutustua tarjontaamme alla olevista linkeistä. Liittymällä jäseneksi saat kaiken materiaalin käyttöösi.

Videot

Oppaat

Artikkelit

Materiaalit

PRKK neuvoo ja opastaa omakotirakentajia ja remontoijia. Tuotamme rakentajille ja remontoijille puolueettomia rakennusalan neuvonta- ja koulutuspalveluja. Kun liityt jäseneksi, saat käyttöösi vain jäsenille tarkoitetut palvelut ja tietopankin.

Palveluitamme ovat mm. tekninen puhelinneuvonta, lakimiesneuvonta rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä kysymyksissä, ohjeet ja oppaat sekä koulutukset. Lisäksi jäsenille on sovittu ostoetuja palveluiden ja materiaalien hankintoihin.

Teemme yhteistyötä omakotirakentamisessa ja remontoinnissa mukana olevien tahojen kanssa. Tavoitteenamme on olla mukana kehittämässä rakentamiseen menetelmiä, joilla varmistetaan hyvä laatu ja asumisviihtyvyys uusissa omakotihankkeissa ja remonteissa.

Jäsenet

Jäseniä on n. 5000. Jäsenet ovat yksityisiä henkilöitä, jotka ovat päättäneet käynnistää omakotirakentamisen tai remontin. 

 

Ajankohtaista

Tilaa remonttitarpeen Katsastus

Remonttitarpeen Katsastus on kätevä ja edullinen tapa hankkia asiantuntijan ohjeita ja suosituksia oman talon remontointiin. Lue lisää NYT UUTTA: Kattoremont...

Lue lisää

PRKK:n lakimiehelle tehtyjä kysymyksiä/vastauksia

Kirjaudu jäsentunnuksillasi extranet-sivuille ja katso mitä on kysytty ja millainen on lakimiehen vastaus mm. riidasta remontin suullisesta sopimuksesta, tontin...

Lue lisää

"PRKK ry on omakotirakentajien ja remontoijien valtakunnallinen yhdistys, joka tuottaa rakentajille ja remontoijille puolueettomia rakennusalan neuvonta- ja koulutuspalveluja"