Kirjaudu Extranetiin:  Unohtuiko salasana?

Omakotitalon remontti

 

Remontti vaikka väkisin 

Ovelta ovelle kauppiaat kiertävät "katsastamassa" omakotitalojen vesikattoja, ikkunoita, hormeja, vesiputkia, lämmöneristeitä sekä sähkö- ja lämmitysjärjestelmiä. Katselmuksen lopputuloksena syntyy pakkomyyntitarjous yhden yksittäisen rakennusosan korjaamisesta hintaan, joka useimmiten ei kestä vertailevia tarjouksia tai joka remonttina on täysin tarpeeton. 

Selvitä asiat ensin. PRKK järjestää ilmaisia Remonttikouluja, joissa selvitetään eri aikakausien omakotitalojen rakenteiden riskikohtia ja korjaustapoja sekä suositellaan remontointijärjestystä. Tiedä mitä teet, niin saat onnistuneen lopputuloksen ja vältät home- ja kosteusvauriot. Kun olet PRKK:n jäsen löydät oppaita, ohjeita ja sopimuslomakkeita extranet-sivultamme. Lisäksi saat myös teknistä puhelinneuvonta neuvontainsinööreiltämme ja lakimiespalvelumme on käytettävissäsi.

Koulutustilaisuudet sopivat myös omakotitalon ostamista tai myymistä harkitseville. Tiedä mitä olet ostamassa tai myymässä. Näissä kohteissa hyvää tietoa antaa Remonttitarpeen Katsastus.

Katso myös muut katsastuspalvelumme 

 

Avoimet koulutukset 

Liity PRKK:n jäseneksi

Pientalojen lämmitystapalaskuri, tee vertailuja

Perustietoa aurinkosähköstä

Perustietoa aurinkolämmöstä