Kirjaudu Extranetiin:  Unohtuiko salasana?

Remonttitarpeen Katsastus

                  

Ohjeet ja neuvot talosi remonttiin

Saat tietoa omakotitalosi eri rakennusosien kunnosta ja korjaustarpeista. Kyseessä voi olla olipa vesikatto, talon lisäeristäminen, julkisivun kunnostaminen, ikkunaremontti, kattoremontti, salaojaremontti, kosteutta kellarissa, pesutilojen kunnostus tai rossi- tai alapohjan kunnostaminen. Riippumaton PRKK:n rakennusneuvonta-asiantuntija suorittaa Katsastuksen, jossa selvitetään silmämääräisesti ja kokemusperäisesti koko omakotitalon korjaustarpeet ja mahdolliset kosteusvaurioille alttiit rakenteet. 

Katsastuksen aikana voit keskustella katsastajan kanssa itseäsi askarruttavista kiinteistönpidon tai korjaamisen kysymyksistä. Samalla saat hyödyllistä tietoa vaihtoehtoisista korjaustavoista ja kustannuksista. Remonttitarpeen Katsastuksesta saat raportin, johon kirjataan havaitut oleelliset puutteet, suositus remonttijärjestyksestä, kiirellisimmät korjaustarpeet ja huoltoa kaipaavat kohteet.  

Remonttitarpeen Katsastuksen voit tilata tehtäväksi myyjän suostumuksella myös kohteeseen, jota suunnittelet ostavasi. Katsastajan kanssa voit keskustella myös kohteesta tehdyn Kuntotarkastuksen sisällöstä - mitä se oikeasti tarkoittaa.

Tutustu malliraporttiin

Katsastuksen hinta 

Remonttitarpeen katsastuksen hinta on 390 €. (PRKK:n jäsenille 270 €, jäsenhinnan saat kun kirjaudut jäsensivuille ja teet tilauksen sen jälkeen

- Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa Katsastus on tilattavissa jatkuvasti. Hintaan lisätään matkakulut 0,71 euroa/km.
- muualla Etelä-Suomessa Katsastuksia tehdään sopimuksen mukaan

- katsastus soveltuu myös pienille rivitaloyhtiöille (alle 10 asuntoa). Lisäveloitus taloyhtiökohteissa 35 euroa/asunto

- Lisätietoja puh. 0207 312 313

 

Kirjoita tilauslomakkeelle katsastuskohteen osoite.

Tilaus päätyy verkkokauppaan, jossa voit maksaa sen. Maksettuasi katsastuksen Katsastaja ottaa yhteyttä työpäivän kuluessa ja sopii katsastusajan.

Tilaa Remonttitarpeen Katsastus

Etunimi: *
Sukunimi: *
Katuosoite: *
Postinumero: *
Postitoimipaikka: *
Puhelinnumero: *
Sähköpostiosoite: *

Lisätietoja Katsastajalle

Olen tutustunut Remonttitarpeen Katsastuksen palvelukuvaukseen ja ehtoihin ja hyväksyn ne *