Kirjaudu Extranetiin:  Unohtuiko salasana?

Starttipaketti käynnistää rakennushankkeen

 

               

 

Starttipaketti tarpeen ja tilanteen mukaan:

Startti 1 keskittyy tulevan rakentamisen perusteisiin. Saat ohjeistusta miten toimia suunnittelussa, talopaketin valinnassa, vastaavan työnjohtajan etsimisessä, kustannusten arvioinnissa jne. Startti 1 antaa hyvät perustiedot rakennushankkeen projektisuunnitelman laatimiseen ja saat käsityksen mitkä asiat rakennuttajana voit hoitaa itse ja mihin tarvitset asiantuntija-apua.

Startti 2 antaa apua työmaan käynnistämisen valmisteluun ja käytännön toimiin. Ohjeistuksessa käydään läpi mm. sopimustekniikkaa, tarjouspyyntöjen laatimista ja kilpailuttamiseen liittyviä menettelyjä, valvonnan merkitystä, vastaavan työnjohtajan roolia, työturvallisuuteen liittyviä kysymyksiä ja muuta, jolla varsinainen toteutusvaihe saadaan polkaistua sujuvasti liikkeelle.

Startti 3 opastaa työmaavaiheen asioissa. Ohjeistus liittyy esimerkiksi: työmaan aikataulu- ja kustannusvalvonta, laadun ohjaus ja valvonta, reklamaatioiden tekeminen, viivästyskorvaukset, kuluttajansuojalain takaamat tilaajan oikeudet, työnjohdon tehtävät, urakkasuoritusten vastaanottokatselmusten toteuttaminen, taloudellinen loppuselvitys, talopaketin vastaanottokatselmus ja paljon muuta.

Voit valita itsellesi sopivimman paketin tai hyödyntää nämä kaikki kolme. Saat ennakkoon työkirjan, jonka käyt läpi ennen Startti-palaveria ja teet työkirjaan omia merkintöjäsi aiheista ja asioista, joista haluat tarkempaa tietoa ja apua palaverin aikana. Näin Startti-palaverissa voidaan keskittyä juuri Sinulle tärkeisiin asioihin. Tarvittaessa tapaamisia voi olla useampiakin.

Starttipakettipalaveri pidetään PRKK:n toimistolla (Sentnerikuja 5, Helsinki) tai Google Meet tapaamisena. Yhden tapaamiskerran hinta on 240 euroa (PRKK:n jäsenhinta 140 euroa)

Kysy lisää ja varaa aika puh. 0207 312 313