logo

Energiatehokas remontti -Remonttikoulu

Ajankohta:
04.05.2023 17:00 - 19:30
Paikka:
OP Tampere, Ravintola Holvi, Pellavatehtaankatu 21 C, 5. krs., Tampere
Järjestäjä:
PRKK ja OP Tampere
Kuvaus:

Ilmoittaudu tästä

Tilaisuus sopii omakotitalon omistajille ja omakotitalon ostamisesta kiinnostuneille sekä pienten taloyhtiöiden hallitusten jäsenille.

Mikäli samasta taloudesta on tulossa kaksi henkilöä, molempien tulee ilmoittautua tarjoilun riittävyyden varmistamiseksi.

klo 17.00 tulokahvit

Koulutus alkaa klo 17.30

Koulutuksen sisältö:

Tilaisuudessa esitellään nykyaikaisten lämmitysjärjestelmien ja lisälämmönlähteiden antamia energia- ja lämmityskustannusten säästömahdollisuuksia. Mm. aurinkopaneelit, aurinkokeräimet, lämpöpumppujärjestelmät ja tulisijat.

Koulutuksessa katsotaan vanhojen lämmitys- ja lämmönjakoratkaisujen käyttöikää, jolloin ne ovat tiensä päässä sekä esitellään lämmitysjärjestelmäremontin kustannuksia.

Annetaan vinkkejä pienistä, helpoista halvoista konsteista, joilla nopeasti pienennetään omakotitalon lämmitysenergian kulusta ja lämmityskustannuksia. 

Tilaisuudessa annetaan vinkkejä omakotitalon energiatehokkuutta parantavista ratkaisuista, kuten lisälämmöneristäminen ja rakenteellinen tiivistäminen. Samalla opastetaan oikeisiin korjaustapoihin, joilla vältetään riskit mahdollisille kosteusvauriolle.

Koulutuksessa kerrotaan remonttien vaihtoehtoisista toteutustavoista ja sopimusten tekemisestä urakoitsijoiden kanssa.

Katso myös muut koulutuksemme: https://www.prkk.fi/koulutukset

Ilmoittautumismahdollisuus tapahtumaan päättyy to 4.5. klo 13.00

Peruutukset:

llmoittautumisen peruutuksen voit tehdä osallistumisvahvistuksen mukana tulleen linkin kautta.

Lisätiedot:

Maksuttomaan koulutukseen ilmoittautumalla hyväksyn, että tietoni tallennetaan PRKK ry:n ja yhteistyökumppaneiden asiakasrekisteriin ja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin 6 kk ajan.