logo

Talopaketin valinta -rakentajakoulu

Ajankohta:
19.03.2024 17:30 - 19:30
Paikka:
Webinaari
Järjestäjä:
PRKK
Kuvaus:

Ilmoittaudu tästä

Talopaketin valinta -rakentajakoulu sopii kaikille, jotka suunnittelevat omakotitalon rakentamista tai muuttovalmis- tai avaimet käteen omakotitaloratkaisun hankkimista.

Tule oppimaan lisää omakotitalon runkorakenne- ja elementtivaihtoehdoista sekä erilaisista toteutustavoista. Käymme läpi rakennushankkeen eri vaiheet, rakennuttajan tehtävät sekä rakennuskustannukset. Saat tietoa myös rakentamisen aikaisen kustannusten seurannasta ja ymmärrät, miksi kahden samanlaisen omakotitalon rakennuskustannukset voivat poiketa toisistaan merkittävästi. 

Rakentamisen aikainen laadunvalvonta on keskeinen osa onnistunutta rakennusprojektia. Koulutuksessa perehdymme siihen, miten laadunvalvonta vaikuttaa rakentamisen lopputulokseen ja kuinka voit varmistaa projektisi onnistumisen.

Tule mukaan, asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Tilaisuus tarjoaa sinulle arvokasta tietoja ja työkaluja, joilla voit toteuttaa unelmiesi kodin.

Koulutusta ei taltioida. 

Katso myös muut koulutuksemme https://www.prkk.fi/koulutukset

Ilmoittautumismahdollisuus päättyy 19.3. klo 13. Koulutus on maksuton.

Oikein suoritetun ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on mukana henkilökohtainen koulutuslinkkisi.

Peruutukset

Ilmoittautumisen peruutuksen voit tehdä osallistumisvahvistuksen mukana tulleen linkin kautta.

Lisätiedot

Maksuttomaan koulutukseen ilmoittautumalla hyväksyn, että tietoni tallennetaan PRKK ry:n ja yhteistyökumppaneiden asiakasrekisteriin ja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin 6 kk ajan.