logo

Rakentajakoulu

Ajankohta:
28.08.2023 17:30 - 19:30
Paikka:
webinaari
Järjestäjä:
PRKK
Kuvaus:

Ilmoittaudu tästä

Rakentajakoulu soveltuu omakotitalon ja vapaa-ajan asunnon rakentamisesta kiinnostuneille ja siitä haaveileville. 

Rakentaminen voidaan toteuttaa paikalla rakentaen, elementeistä rakentaen tai muuttovalmiiksi rakennuttamalla. Koulutus soveltuu myös muuttovalmistaloratkaisuista kiinnostuneille.

Tilaisuudessa selvitetään omakotitalon rakennushankkeen vaiheet, rakennuttajan tehtävät ja vastuu sekä laadukkaan suunnittelun merkitys. Koulutuksessa käsitellään myös rakennushankkeen rahoitussuunnitelmaa, budjettia ja rakennuskustannuksia sekä rakennusaikaisen kustannusseurannan merkitystä.

Kouluttaja käy läpi vaihtoehtoisia omakotitalon toteutustapoja vaihtoehtoisilla elementti- ja kivirakennusmateriaaleilla sekä vaihtoehtoisia työ- ja urakkamuotoja ja oman työn osuuden merkitystä ja vaikutusta rakennuskustannuksiin

Omakotitalon lämmitysjärjestelmät, lämmönlähteet, energiatehokkuus ja hyvä sisäilma ovat osa koulutuksen sisältöä. Illan aikana kouluttaja avaa rakentamisen aikaisen huolellisen valvonnan merkityksen ja vastaavan työnjohtajan roolin sekä kertoo, kuinka varmistetaan omakotitalon laadukas lopputulos.

Koulutusta ei taltioida. 

Katso myös muut koulutuksemme https://www.prkk.fi/koulutukset

Ilmoittautumismahdollisuus päättyy 28.8. klo 13. Koulutus on ilmainen.

Oikein suoritetun ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on mukana henkilökohtainen koulutuslinkkisi.

Peruutukset

Ilmoittautumisen peruutuksen voit tehdä osallistumisvahvistuksen mukana tulleen linkin kautta.

Lisätiedot

Maksuttomaan koulutukseen ilmoittautumalla hyväksyn, että tietoni tallennetaan PRKK ry:n ja yhteistyökumppaneiden asiakasrekisteriin ja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin 6 kk ajan.