Kirjaudu Extranetiin:  Unohtuiko salasana?

Julkisivuremonttitarpeen Katsastus

                        

Julkisivuremonttitarpeen Katsastus on kätevä tapa hankkia asiantuntijan ohjeita ja suosituksia omakotitalon julkisivun kunnostamiseen

Julkisivuremonttitarpeen Katsastus antaa Sinulle tietoa kiinteistösi julkisivun ja ulkoseinien kunnosta ja korjaustarpeista sekä lisäeristämismahdollisuuksista. Saat tietoa myös julkisivun muutosmahdollisuuksista, esimerkiksi puuverhoillun tai tiiliverhoillun julkisivun muuttamisesta rapatuksi.

Julkisivuremonttitarpeen Katsastus soveltuu kaikentyyppisille julkisivuille kuten puuverhoilu, tiiliverhoilu, rappauspinta, tiiliverhoilu, levypinta ja hirsiseinä.

Riippumaton PRKK:n rakennusneuvonta-asiantuntija suorittaa julkisivun Katsastuksen. Katsastuksen aikana voit keskustella katsastajan kanssa kiinteistösi julkisivuun ja energiatehokkuuteen liittyvistä seikoista. Samalla saat hyödyllistä tietoa erilaisista korjaustavoista ja niiden kustannuksista.

Julkisivuremonttitarpeen Katsastuksesta saat raporttiin, johon kirjataan havaitut oleelliset puutteet ja korjaussuositukset.

Katsastuksen hinta

Julkisivuremonttitarpeen katsastuksen hinta on 380 €. (PRKK:n jäsenille 190 €)

- Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Etelä-Karjalassa ja  Kymenlaaksossa Katsastus on tilattavissa jatkuvasti. Hintaan lisätään matkakulut 0,71 euroa/km.
- muualla Etelä-Suomessa Katsastuksia tehdään sopimuksen mukaan

- Lisätietoja puh. 0207 312 313

 

Tilaa Julkisivuremonttitarpeen Katsastus

Nimi:
Katuosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:

Lisätietoja Katsastajalle

Olen tutustunut Julkisivuremonttitarpeen Katsastuksen palvelukuvaukseen ja ehtoihin ja hyväksyn ne