Kirjaudu Extranetiin:  Unohtuiko salasana?

Remonttitarpeen Katsastus

 

Remonttitarpeen Katsastus on kätevä ja edullinen tapa hankkia asiantuntijan ohjeita ja suosituksia oman talon remontointiin.

Remonttitarpeen Katsastus antaa Sinulle tietoa kiinteistösi kunnosta ja korjaustarpeista. Riippumaton PRKK:n rakennusneuvonta-asiantuntija suorittaa talon Katsastuksen, jossa selvitetään silmämääräisesti ja kokemusperäisesti korjaustarpeet ja mahdolliset kosteusvaurioille ja homeelle alttiit rakenteet. 

Remonttitarpeen Katsastuksen raporttiin on koottu helppotajuiseen muotoon havaitut puutteet ja korjustarpeet.  

Katsastuksen aikana voit myös keskustella katsastajan kanssa itseäsi askarruttavista kiinteistönpidon tai korjaamisen asioista. Saat myös hyödyllistä tietoa erilaisista korjaustavoista ja niiden kustannuseroista. Ja mikä tärkeintä, Katsastajamme voi opastaa Sinua sellaisten riskirakenteiden osalta, joissa kosteus- ja homevaurioiden riski on suuri.  

Tekemällä talosi korjausremontteja oikea-aikaisesti, estät vanhentuvien rakenteiden aiheuttamat lisävauriot. Tämä säästää pitkällä aikavälillä merkittävän osan kiinteistön korjauskustannuksia. Esimerkiksi käyttöikänsä ylittänyt salaoja saattaa olla tukkeutumassa, jonka seurauksena maapohja talon ympärillä saattaa muuttua niin kosteaksi, että kosteus nousee perustusrakenteisiin ja pahimmillaan aiheuttaa lattiiaan ja seinien alaosaa kosteusvaurioita ja hometta. 

Oikea-aikaisesti tehdyt remontit pitävät talosi kunnossa ja säilytät kiinteistösi arvon korkeampana kuin korjaamattomassa. Ja kunnossa olevassa talossa on myös terveellistä ja turvallista asua.

Katsastusten hinnat 

Remonttitarpeen katsastuksen hinta on 380. (jäsenille 190 €) 

- Pääkaupunkiseudulla ja lähiympäristössä Katsastus on tilattavissa jatkuvasti. Hintaan lisätää lisäksi kilometrikulut (0,71 euroa/km)                                                                                                                                                   - muilla paikkakunnilla Etelä-Suomessa Katsastuksia tehdään kampanjaluonteisesti, jolloin niistä ilmoitetaan erikseen. Kevään ja alkukesän 2017 aikana Katsastuksia tehdään Lahden, Lappeenrannan, Kouvolan, Kotkan ja Haminan alueilla. Myös näiden alueiden Katsastustilauksen voi tehdä alla olevasta Pääkaupunkiseudun katsastustilauslomakkeen linkistä. 

Remonttitarpeen Katsastuksen palvelukuvaus ja ehdot löytyvät tästä. Tutustu ehtoihin ja hyväksy ne tilausta tehdessäsi.

Katsastupaikkakunnat

Pääkaupunkiseudulla katsastuksia tehdään tilauksen mukaan ympäri vuoden
(Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen)