Kirjaudu Extranetiin:  Unohtuiko salasana?

Kiinteistökauppajäsen


Kiinteistökauppajäsenen viiden vuoden jäsenmaksu on 440 €, jonka jälkeen jäsenyys jatkuu 39 euron vuosijäsenmaksun hinnalla.

Kiinteistökauppajäsenen jäsenetuihin sisältyy

Kiinteistökauppajäsenyys kestää kiinteistökaupan vastuuajan. Jos kaupan jälkeen ilmenee ongelmia kiinteistön teknisessä kunnossa tai löytyy puutteita, jotka kauppahetkellä eivät olleet tiedossa, voit heti kääntyä PRKK:n asiantuntijoiden tai lakimiehen puoleen ja kysellä menettelytapaohjeita sekä teknisiin ongelmiin ja remontteihin että juridiseen vastuuseen liittyen. Kaupan jälkeen myyjän vastuuaika on maakaaren mukaan viisi vuotta. Viiden vuoden kiinteistökauppajäsenyyden hinta PRKK:ssa on 440 €. Ostajana saat teknistä tietoa ja ohjeita hyvään kiinteistönpitoon, peruskorjauksiin, ja mahdollisiin isompiin remontteihin ja muutostarpeisiin. Juridinen neuvonta voi avustaa sinua, jos kaupan kiinteistöstä löytyy isoja puutteita virheitä ja haluat selvittää kaupan osapuolten vastuuta niiden korjauskuluista. Myyjänä voit ennalta selvittää neuvonnastamme kiinteistön teknisiä riskitekijöitä ja niiden mahdollisten korjausten tekemistä sekä hintatasa tai juridisesta neuvonnasta ja jäsenaineistoistamme saat ohjeita riskien kirjaamisesta ja vastuiden sopimisesta ostajan ja myyjän välillä jo ennen kauppaa. Kaupan jälkeen neuvontamme antaa vinkkejä kaupan vastuukysymyksitä ja riitatilanteiden ratkaisemisesta.

Kiinteistökauppajäsenen jäsenedut:

  • Juridinen puhelinneuvonta sekä ostajalle että myyjälle kiinteistökaupan vastuukysymyksiin
  • Tekninen puhelinneuvonta erilaisten teknisten ongelmien selvittämisestä tai remonttitarpeiden arviointiin
  • PRKK:n oppaat ja ohjeet sekä lomakkeet jäsenten extranet-sivuilla
  • Jäsenten omat extranet-sivut käytettävissäsi, sisältäen PRKK:n ohjeistot ja oppaat sekä laajan tietopaketin rakentamisen ja remontoinnin yleisohjeita.

Puhelinneuvonta arkisin klo 9.00-15.00.

Arkisin muinakin aikoina mahdollisuuksien mukaan tai jätä soittopyyntö.

Hinta: 440,00 €

Lisää ostoskoriin