Kirjaudu Extranetiin:  Unohtuiko salasana?

Lämmitys ja LVIS

Vallox Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi sisäilmateknologiatuotteita. Yrityksen päämäärä on korkeatasoisen osaamisensa avulla luoda edellytys ihmisten hyvinvoinnille.

Yrityksen liiketoiminta-alueet ovat lämmöntalteenottolaitteet, huippuimurit sekä liesikuvut ja liesituulettimet. Vallox on kaikilla kolmella liiketoiminta-alueellaan Suomen markkinoiden johtavia yrityksiä sekä teknologian kehityksellä että markkinaosuudella mitattuna.

www.vallox.fi

 

 

Tehokas ilmanvaihto pitää sisäilman raikkaana ja samalla se poistaa hajut ja käryt sisätiloista. Sisään tuleva ilma on aina suodattua ja hengittäminen sisätiloissa on mukavaa ja terveellistä. Älykäs ilmanvaihto ei hukkaa lämpöenergiaa,vaan muuttaa sen ilmaiseksi lämmitykseksi tai passiiviseksi viilennykseksi ja säästää näin kodin energiakuluja!

https://info.swegon.com/fi/kuluttaja

  

LUOTETTAVA Warmia-lattialämmitys on yksilöllisesti suunniteltu, käytössä huoleton ja edullinen lämmitysratkaisu. Vedottomasti tasaista lämpöä tuottava järjestelmä luo asumisviihtyvyydelle kodikkaan perustan.
Warmia-lattialämmitys on moderni, energiaa säästävä lämmitystapa. Hallitun ja tasaisen lämmönjaon ansiosta sisälämpötilaa voidaan laskea 1-2° C, mikä merkitsee 5-15 %:n säästöä kustannuksissa.

http://www.warmia.fi/

 

 

Keskuspölynimuri on järkevä ratkaisu kodin siivoukseen. Sen etuina perässä vedettävään imuriin nähden ovat käytön helppous, mukavavuus ja parempi siivoustulos. Keskuspölynimuri on ekologinen valinta.

www.puzer.fi

 

- kodin sähköistykset kuntoon.

www.loydasahkomies.fi

  

 

Vaihda vanha öljylämmitys uuteen öljylämmitykseen ja valitse siihen sopiva rinnakkaislämmitys.

www.oljylammitys.fi

 

 

STIEBEL ELTRON -lämpöpumppujärjestelmät tarjoavat monia mahdollisuuksia
taloutesi energiakustannusten pienentämiseen. Korkealuokkainen lämpöpumppu
paitsi alentaa lämmityskustannuksiasi myös nostaa kiinteistösi arvoa.

http://www.stiebel-eltron.fi

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry. Suomen suosituin lämmityspalvelu.

 

https://www.findhc.fi

 

 

 

Roth vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä, joka on helppo asentaa.

http://www.roth-nordic.fi/fi