Kirjaudu Extranetiin:  Unohtuiko salasana?

Lämmitys ja LVIS

Vallox Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi sisäilmateknologiatuotteita. Yrityksen päämäärä on korkeatasoisen osaamisensa avulla luoda edellytys ihmisten hyvinvoinnille.

Yrityksen liiketoiminta-alueet ovat lämmöntalteenottolaitteet, huippuimurit sekä liesikuvut ja liesituulettimet. Vallox on kaikilla kolmella liiketoiminta-alueellaan Suomen markkinoiden johtavia yrityksiä sekä teknologian kehityksellä että markkinaosuudella mitattuna.

www.vallox.fi

 

 

 

Tehokas ilmanvaihto pitää sisäilman raikkaana ja samalla se poistaa hajut ja käryt sisätiloista. Sisään tuleva ilma on aina suodattua ja hengittäminen sisätiloissa on mukavaa ja terveellistä. Älykäs ilmanvaihto ei hukkaa lämpöenergiaa,vaan muuttaa sen ilmaiseksi lämmitykseksi tai passiiviseksi viilennykseksi ja säästää näin kodin energiakuluja!

http://www.swegon.com/fi/swegon-home-solutions/

 

 

LUOTETTAVA Warmia-lattialämmitys on yksilöllisesti suunniteltu, käytössä huoleton ja edullinen lämmitysratkaisu. Vedottomasti tasaista lämpöä tuottava järjestelmä luo asumisviihtyvyydelle kodikkaan perustan.
Warmia-lattialämmitys on moderni, energiaa säästävä lämmitystapa. Hallitun ja tasaisen lämmönjaon ansiosta sisälämpötilaa voidaan laskea 1-2° C, mikä merkitsee 5-15 %:n säästöä kustannuksissa.

http://www.warmia.fi/

 

 

 

Keskuspölynimuri on järkevä ratkaisu kodin siivoukseen. Sen etuina perässä vedettävään imuriin nähden ovat käytön helppous, mukavavuus ja parempi siivoustulos. Keskuspölynimuri on ekologinen valinta.

www.puzer.fi

 

 

 

 

Jäspi-lämmityslaitemallistosta sopiva ratkaisu kaikille

Jäspi- ja JÄMÄ-lämmityslaitteita on kehitetty ja valmistettu Suomessa yli 60 vuoden ajan asiakaslähtöisesti. Lämmitysjärjestelmiltä on aina vaadittu energiataloudellisuutta, helppokäyttöisyyttä ja luotettavuutta. Näistä lähtökohdista Jäspi- ja JÄMÄ-lämmityslaitteita on kehitetty suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaisiin pientaloihin.

Jäspi- ja JÄMÄ-tuotevalikoimasta löytyy sopiva lämmitysratkaisu kaikkiin energiamuotoihin, olipa lämmitysjärjestelmänä sitten öljy-, sähkö-, puu-, pelletti-, hake-, lämpöpumppu-, aurinko- tai kaukolämmitys tai näiden yhdistelmä. Kaukoran tehtävä on valmistaa korkealaatuisia lämmityslaitteita, valita niistä yhdessä omakotiasukkaan kanssa hänelle sopivin laiteratkaisu ja olla mukana sen käytössä laitteen koko elinkaaren ajan.

http://www.kaukora.fi/

 

 

- kodin sähköistykset kuntoon.

www.loydasahkomies.fi

 

 

 

Paranna kodin mukavuutta ja säästä energiaa.

http://kuluttaja.lampo.danfoss.com/?landingpage=true

 

 

Vaihda vanha öljylämmitys uuteen öljylämmitykseen ja valitse siihen sopiva rinnakkaislämmitys.

www.oil.fi