Kirjaudu Extranetiin:  Unohtuiko salasana?

Ulkoseinät,lämmöneristys,vesikatto

Kotimainen Finnfoam on maan paras lämmöneriste, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen luotettavuus, kokonaistaloudellisuus ja monikäyttöisyys. Se soveltuu monipuolisesti lattioiden, kattojen ja seinien eristeeksi sekä erilaisiin lisälämmöneristyksiin.

www.finnfoam.fi

  

 

 

Peltikatteelle luvattu pitkä käyttöikä ei täysin toteudu, jos se kiinnitetään kateruuveilla, jotka eivät kestä ruostumatta yhtä pitkään kuin kattopelti. Myös kateruuvi tarvitsee suojakseen kolmikerrospinnoituksen.

http://kingi.fi/

 

 

 

Anpe Oy

Panostamme vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen. Meidät tunnetaan yhteistyökyvystämme ja joustavuudestamme. Olemme luotettava kumppani vaativimpiinkin kohteisiin.

Asennamme kaikkia puhallusvillatuotteita, suoritamme suurtehoimurointia ylä- ja alapohjissa sekä sokkelin ulkopuolisia saneerauksia. Lisäksi suoritamme sepelin, Lecasoran ja Vaahtolasin puhallusasennusta.

https://www.anpe.fi

 

 

Julkisivumestarit

Omakotitalojen ja pienten taloyhtiöiden julkisivuremontit ja rappaukset laadukkaasti.
Asiantunteva työnjohtomme ja ammattitaitoiset työmiehemme takaavat toimivan palvelun ja onnistuneen lopputuloksen. Pitkällä kokemuksellamme olemme saavuttaneet korkean ammattiasemamme. Autamme valitsemaan kohteeseen oikean järjestelmävaihtoehdon sekä materiaalit ja värit

https://www.julkisivumestarit.fi