Kirjaudu Extranetiin:  Unohtuiko salasana?

Ulkoseinät,lämmöneristys,vesikatto

Kotimainen Finnfoam on maan paras lämmöneriste, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen luotettavuus, kokonaistaloudellisuus ja monikäyttöisyys. Se soveltuu monipuolisesti lattioiden, kattojen ja seinien eristeeksi sekä erilaisiin lisälämmöneristyksiin.

www.finnfoam.fi

 

 

Foamit-vaahtolasi on ympäristöystävällinen eriste- ja kevennemateriaali, joka valmistetaan puhdistetusta kierrätyslasista. Se sopii erinomaisesti tierakenteiden routaeristeeksi ja kevennysmateriaaliksi samoin kuin kaikkien rakennusten lämpöeristeeksi ja perustusten kevennykseksi.

www.foamit.fi

 

 

 

 

Tuomme maahan saksalaisia pro clima-tuotteita ja kehitämme uusia ratkaisuja rakentamiseen.
Tiivistys- ja kosteudenhallintajärjestelmämme on saatavissa jo yli 50 %:iin Suomessa myytävistä valmistaloista.
Tavoitteenamme on terveellinen ja taloudellinen asuminen puhtaassa ympäristössä.

www.tiivistalo.fi

 

 

 

Ston valikoimaan kuuluu tuotteita ja järjestelmäratkaisuja julkisivuille, sisätiloihin ja akustiikkaan, lattioille ja betoninkorjaukseen.

www.sto.fi

 

 

Taloosi sopivat autotallinovet

Onko talosi uusi vai vanha? Onko sen arkkitehtuuri modernia vai perinteistä? Suuri vai pieni? Julkisivuna puu, rappaus vai tiilet? Omakotitalo vai rivitalo? Valkoinen, vaaleanpunainen, harmaa vai ...?
Olipa talosi ulkonäkö millainen tahansa, Crawfordilla on siihen sopiva autotallinovi. Ikkunoiden ja muiden lisätarvikkeiden avulla voit muunnella oven ulkonäköä makusi mukaan. Ovi voi jopa korostaa talon arkkitehtuuria, kun valitset sen värin huolella.

Crawfordilla on yksi markkinoiden suurimmista vakiovärivalikoimista. Jos nämä värit eivät riitä, saat lisähinnalla minkä tahansa haluamasi värin. Värien rajatonta valinnanvaraa tulisi kuitenkin käyttää harkiten - oven värin vaihtaminen saattaa huomattavasti muuttaa tai pahimmassa tapauksessa myös huonontaa talon ulkonäköä. Kun siis suunnittelet muutosta, aloita tarkastelemalla objektiivisesti talon väriä, rakennustyyliä ja ympäristöä

 

http://www.crawfordautotallinovet.fi/fi/index.html