Kirjaudu Extranetiin:  Unohtuiko salasana?

Rakennuksen runko ja välipohja

Laadukkaat ja pitkäikäiset materiaalit takaavat, että kivitalo on lähes ikuinen ja säilyttää arvonsa. Leca Kivitalot ylittävät selkeästi uudet, entistä tiukemmat lämmöneristysvaatimukset. Voit rakentaa Leca Kivitalosta allergiavapaan kodin, jossa hyvä sisäilma ja tasainen sisälämpötila luovat kotoisan tunnelman.

https://www.leca.fi/ratkaisut/leca-kivitalo/

 

 

Lammi-Kivi on syntynyt yli puolen vuosisadan tuotekehityksen tuloksena. Se on huippulaadukas rakennusmateriaali, joka kestää haastavassakin käytössä vuodesta toiseen ja lujittuu entistä vankemmaksi sukupolvien ajan. Lämpöeristettyjen ja eristämättömien kivien tuoteperhe tarjoaa palo- ja kosteusteknisesti turvallisia ratkaisuja monenlaiseen rakentamiseen.

www.lammi-kivitalot.fi

 

 

Tiili pienenä rakennuskappaleena antaa suunnittelijalle
mahdollisuuden toteuttaa rakentajan asettamat toiminnalliset,
teknilliset ja ulkonäölliset tavoitteet siten,
että talo sopeutuu hyvin myös rakennettavaan ympäristöön.
Laajasta tiilien väri-, koko- ja pintavaihtoehdoista
saadaan talolle myös näyttävyyttä.

http://www.wienerberger.fi/

 

 

 

Lakan Betoni Oy
Meillä vuosikymmenten kivirakentamisen taito yhdistyy sulavasti tämän päivän rakennustrendeihin. Lakka kivitalo on yksilöllinen ja energiatehokas, juuri Sinun toiveidesi mukainen koti. Meiltä löydät vaihtoehdot niin valettaviin kuin muurattaviin runkoratkaisuihin. Lisäsi tuotevalikoimaamme kuuluu perustusharkot, pihakivet, laastit ja tasoitteet sekä elementit ja valmisbetoni. Lakan Betoni Oy on kotimainen vuonna 1965 perustettu perheyritys.


https://www.lakka.fi

 

 

Julkisivurappaukset ja korjaukset sekä huoltomaalaukset, julkisivupesut ja pintakäsittelyt, puutalojen julkisivujen korjaus ja uusiminen.

https://www.julkisivumestarit.fi