Kirjaudu Extranetiin:  Unohtuiko salasana?

Kattoremonttitarpeen Katsastus

                         

Asiantuntijan arvio ja ohjeet

Kattoremonttitarpeen Katsastus on helppo tapa hankkia asiantuntijan arvio kattoremontin tarpeellisuudesta

Kattoremonttitarpeen Katsastus antaa Sinulle oikeaa tietoa kiinteistösi vesikaton, aluskatteen, vesikaton läpivientien, kattorakenteiden sekä yläpohjan kunnosta ja korjaustarpeista.

Useimmiten kymmenien tuhansien eurojen kattoremonttia voidaan siirtää pitkiäkin aikoja suorittamalla oikeat huoltotoimet ja uusimalla esimerkiksi peltikaton kiinnitysruuvit ja –naulat oikeanlaisiksi.

Riippumaton PRKK:n rakennusneuvonta-asiantuntija suorittaa talon Katsastuksen. Katsastuksen aikana voit keskustella katsastajan kanssa kiinteistösi vesikattoa askarruttavista asioista. Samalla saat myös hyödyllistä tietoa erilaisista korjaustavoista ja niiden kustannuksista.

Kattoremonttitarpeen Katsastuksesta saat raporttiin, johon kirjataan havaitut oleelliset puutteet ja korjaussuositukset.

Katsastuksen hinta

Kattoremonttitarpeen katsastuksen hinta on 380 €. (PRKK:n jäsenille 190 €)

- Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa Katsastus on tilattavissa jatkuvasti. Hintaan lisätään matkakulut 0,71 euroa/km.

- Kattoremonttitarpeen katsastus soveltuu myös pienille rivitaloyhtiöille (alle 10 asuntoa). Lisäveloitus taloyhtiökohteissa 35 euroa/asunto

- muualla Etelä-Suomessa Katsastuksia tehdään sopimuksen mukaan

 

- Lisätietoja puh. 0207 312 313

 

Tilaa Kattoremonttitarpeen Katsastus

Nimi:
Katuosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:

Lisätietoja Katsastajalle

Olen tutustunut Kattoremonttitarpeen Katsastuksen palvelukuvaukseen ja ehtoihin
Hyväksyn ehdot