Kirjaudu Extranetiin:  Unohtuiko salasana?

Taloyhtiöt

 

 

 

Finnfoam Oy

Markkinoiden nopein vedeneristys.

https://www.finnfoam.fi/tuotteet/tulppa/

 

 

Bauer Watertechnology Oy

Bauer-vedenkäsittelylaitteet minimoivat kalkki- ja ruostekerrostumien muodostumisen, poistavat vanhat kerrostumat sekä parantavat putkistojen korroosionkestävyyttä. Kemikaalittomat vedenkäsittelyjärjestelmät sopivat kaikille putkimateriaaleille kaikissa kiinteistöissä.

https://bauer-wt.fi

 

 

Vercon Oy

VERTO - markkinoiden paras etäluettava vesimittari.

https://www.verto.fi/fi/

 

 

Pipe-Modul Oy

Vaivaton putkiremontti.

http://www.pipemodul.com/fi/

 

 

Muottikolmio Oy

ISODRÄN salaojittava lämmöneriste

https://www.muottikolmio.fi/tuote-osasto/isodran-salaojittava-lammoneriste/

 

 

 

Tikkurila Oy

Kysy Tikkurilan Maalilinjalta neuvot ja vinkit kaikkeen maalaukseen.

Neuvoja ja ohjeita maalaamiseen kellon ympäri. Maalilinjan puh. 010 860 86 00, ark. 8-19

www.tikkurila.fi

 

 

 

Vallox Oy

Hajautettu ilmanvaihto toimii juuri asukkaan tarpeiden mukaan lisäten asumismukavuutta. Ilmanvaihtoa ei tehosteta tiettyyn kellonaikaan, vaan asuntokohtaisesti silloin kun ilmanvaihdon tarve kasvaa.

https://www.vallox.com

 

 

 

Stiebel Eltron Oy

Säästä maalämmöllä. Oikein mitoitettu lämpöpumppujärjestelmä madaltaa merkittävästi suurten kiinteistöjen energiankulutusta. Katso toteutuneet energian säästöt remontoiduissa kohteissa.

http://www.energiapakkaus.fi

 

 

 

Wienerberger Oy Ab

Keraamiset tiiliratkaisut julkisivuihin ja pihoihin.

https://wienerberger.fi/isannoitsijat

 

 

-kodin sähköistykset kuntoon.

www.loydasahkomies.fi

 

 

 

Oras Oy
Me Oraksella teemme ihmisten päivittäisestä elämästä hieman parempaa. Suunnittelemme tuotteita, jotka parantavat elämänlaatua niin kotona kuin julkisissakin tiloissa. Tuotteemme on tehty käyttöä varten.

https://www.oras.com

 

 

Balco tarjoaa patentoituja, innovatiivisia ja kustannustehokkaita parvekeratkaisuja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Laadukkaat parvekkeemme kohentavat sekä kiinteistöä että asuinympäristöä, kestävät aikaa ja käyttöä sekä parantavat loppuasiakkaan elämänlaatua. Valikoimassamme on erilaisia parvekkeita, jotka sopivat niin vanhojen parvekkeiden tilalle, kuin uudiskohteisiin. Väreissä, malleissa, materiaaleissa ja toteutuksissa on runsaasti valinnanvaraa. Viimeisin uutuutemme on teräsparveke, jonka tyylipuhdas muotoilu sopii erinomaisesti vanhempien kiinteistöjen julkisivuun. Meiltä onnistuu myös olemassa olevien parvekkeiden laajentaminen. Suunnittelemme mielellämme kanssasi täydellisen, juuri sinulle sopivan parvekeratkaisun!

https://www.balco.fi 

 

 

 Puhallusvillat, Lecasoranpuhallus, vaahtolasipuhallus, eristyssaneeraukset, alapohjasaneeraukset, suurtehoimuroinnit, kylpyhuoneiden imupurku, kattosingelin imurointi ja puhallus.

 https://www.anpe.fi

 

 

Rappaukset, Levyrappaukset / Tuulettuvat julkisivujärjestelmät, Puutalojen julkisivujen korjaus ja uusiminen, Huoltomaalaukset,
Tiili- ja betonipintojen pinnoitukset, Purku- ja korjaustyöt, Julkisivupesut ja pintakäsittelyt

https://www.julkisivumestarit.fi