Kirjaudu Extranetiin:  Unohtuiko salasana?

Omakotitalon remontti

 

Remontti vaikka väkisin 

Ovelta ovelle kauppiaat kiertävät "katsastamassa" omakotitalojen vesikattoja, ikkunoita, hormeja, vesiputkia, lämmöneristeitä ja lämmitysjärjestelmiä. Katselmuksen lopputuloksena syntyy tarjous yhden yksittäisen rakennusosan korjaamisesta useimmiten hintaan, joka ei kestä vertailevia tarjouksia. Lisäksi tarjoajan mukaan remontilla on kova kiire, vaikka järkevämpää olisi aloittaa remontti aivan jostain muualta kuin ovelta-ovelle myyjän tarjoamasta rakennusosasta.

Selvitä asiat ensin. PRKK järjestää ilmaisia koulutuksia, joissa selvitetään eri aikakausien omakotitalojen rakenteiden riskikohtia ja korjaustapoja. Suositellaan remontointijärjestystä, jotta jo korjattuja rakennusosia ei tarvitse purkaa kahden vuoden kuluttua, kun remontteja on toteutettu väärässä järjestyksessä. Oikeilla ohjeilla ja toteutustavalla vältät home- ja kosteusvauriot.

Koulutustilaisuudet sopivat myös omakotitalon ostamista tai myymistä harkitseville. Tiedä mitä olet ostamassa tai myymässä. Näissä kohteissa hyvää tietoa antaa myös Remonttitarpeen Katsastus.

Katso myös muut katsastuspalvelumme 

 

Avoimet koulutukset 

Pientalojen lämmitystapalaskuri, tee vertailuja

Perustietoa aurinkosähköstä

Perustietoa aurinkolämmöstä