Kirjaudu Extranetiin:  Unohtuiko salasana?

Jäsenostoedut

 

Vuoden 2017 jäsenostoedut näet tästä

 

Säästä aikaa ja vaivaa!

PRKK:n uusi jäsenetu - Dokumentoi rakennushankkeesi helposti

PRKK ja Kotopro ovat sopineet PRKK:n jäsenille jäsenetuhinnan Kotopron dokumentointipaketista. Saat 390 arvoisen omakotirakentajan dokumentointipaketin 190 euron hintaan.

Jäsenhinta on voimassa 31.12.2017 asti. Kotopro-dokumentointi on käytettävissä tällä hinnalla koko rakennusprojektisi ajan.

Valvonta ja työmaan säännöllinen dokumentointi helposti ja hallitusti

Kotoprolla keräät näppärästi omalla kännykälläsi tietoa rakennushankkeesi etenemisestä. Voit jakaa kännykällä täytettäviä sähköisiä lomakkeita sekä kaikki työmaan suunnitelmat ja työselitykset kullekin hankkeessa mukana olevalle. Urakkasopimuksiin voi liittää ehdon, että maksuerä tulee maksukelpoiseksi, kun urakoitsija on tehnyt raportoinnin työvaiheista Kotoprohon. Kaikki työmaan asiakirjat ovat tallessa Kotoprossa.

Kotopron käyttö ei edellytä asennuksia eikä päivityksiä, älykännykkä tai tabletti riittää. Tilaa tästä linkistä kampanjakoodilla Prkk2017 itsellesi ratkaisu, jolla varmistat hankkeesi onnistumisen, huolehdit talosi jälleenmyyntiarvosta ja jonka tuotoksista pääset hyötymään koko asumisen ajan.

Puolita ihmeessä dokumentointiaika:   http://youtu.be/CmgHv7rKoXI

Lisätietoja: www.kotopro.fi